Obavijesti

Tech

Komentari 0

Honor X6 stigao i u Hrvatsku

Honor X6 stigao i u Hrvatsku
3

HONOR X6 ima sustav trostrukih kamera, bateriju koja omogućuje cjelodnevno korištenje i solidan prostor za pohranu – i to po pristupačnoj cijeni

VIDEO

Nakon Honora 70, u Hrvatsku je sada stigao i Honor X6, a radi se o najnovijem modelu iz povoljnije X serije koja je razvijena da pruži set naprednih značajki po pristupačnoj cijeni.

X6 tako dolazi s LCD ekranom od 6,5 inča (720x1600 piksela), sa značajkama za zaštitu očiju poput Eye Comfort Mode i Dark Mode, uz koje bi čitanje, gledanje video zapisa ili fotografija trebalo biti mnogo ugodnije. X6 nudi i eBook – način rada kojim zaslon postaje crno-bijel, što olakšava čitanje e-knjiga na uređaju.

Pogoni ga Helio G25 čipset s osam jezgri te ima 4/64 GB memorije. Opremili su ga baterijom od 5000 mAh, koja bi, kako navode, trebala pružiti do 17 sati online streaminga ili 18 sati surfanja s jednim punjenjem. 

Honor X6 ima sustav trostruke kamere koji se sastoji od 50MP glavne kamere, 2MP makro kamere i 2MP dubinske kamere, a sprijeda se nalazi kamera od 5 megapiksela. Video je na obje kamere ograničen na 1080p i 30fps.

Nudi Magic UI 6.1 koji se temelji na operativnom sustavu Android 12, a opremljen značajkom HONOR Share, ovaj telefon omogućava brz bežični prijenos podataka preko HONOR uređaja, koji uključuju pametne telefone, tablete i prijenosna računala. Sa značajkom Efficient Smart Desktop, korisnici mogu prilagođavati widgete na početnom zaslonu i pristupiti informacijama bez otvaranja aplikacija, što dodatno povećava učinkovitost i produktivnost.

Honor 70 je odlično dizajnirani svestrani igrač u srednjoj klasi
Honor 70 je odlično dizajnirani svestrani igrač u srednjoj klasi

Dolazi u dvije boje – crnoj Midnight Black i plavoj Ocean Blue. Dostupan je kod operatera Telemach, te kod eKupi, Links, Elipso, Sancta Domenica, Smartson, Makromikro i ostalih maloprodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.299 kuna (172,41 eura).

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE KRIV S JURAJEM ŠEBALJEM

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle