Tech

Komentari 1

HT u Međunarodnom tjednu gluhih najavio jeftinije surfanje

HT u Međunarodnom tjednu gluhih najavio jeftinije surfanje

Uključivanjem svake nove Neograničene tarife unutar Magente 1 iznos pojedine tako će sada sniziti za 10 kuna. Tako će jedna neograničena i dalje stajati 199 kuna, ali ako su u kućanstvu dvije svaka će stajati 189

Hrvatski Telekom objavio je u ponedjeljak novu kampanju u Međunarodnom tjednu gluhih kojom poručuju 'Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni internet', ali i uvode pogodnosti u Neograničenoj tarifi. 

Uključivanjem svake nove Neograničene tarife unutar Magente 1 iznos pojedine tako će sada sniziti za 10 kuna. Tako će jedna neograničena i dalje stajati 199 kuna, ali ako su u kućanstvu dvije svaka će stajati 189, a tri 179 kuna. 

Neograničena će i dalje sadržavati internet bez ograničenja podatkovnog prometa, neograničene pozive i SMS-ove unutar HT mreže te 5000 minuta prema drugim mrežama.

 Uz svako produljenje ugovora na Neograničenoj i kupovinu Samsung Galaxy S10+ mobilnog uređaja, dolazi i sat Samsung Galaxy Watch 42 LTE na poklon. Ukoliko se pak ovi korisnici odluče na kupovinu Samsung Galaxy S10 ili S10e uređaja, dobivaju i Samsung Galaxy A10 potpuno besplatno.