Tech

Komentari 1

I Honor ima preklopni telefon: Magic V izaziva Samsung Fold?

I Honor ima preklopni telefon: Magic V izaziva Samsung Fold?

Nakon Oppa, Honor je sada najavio da i oni imaju svoj prvi preklopni telefon. Magic V se očekuje sljedeće godine, a prema detaljima koji cure, trebao bi dizajnom konkurirati Samsungovoj Z Fold seriji

Nakon što smo nedavno vidjeli Honor 50 i njegovu Lite verziju koja je u Hrvatsku stigla početkom prosinca, kineski povratnik u prvu ligu najavio je i svoj prvi preklopni telefon. 

U Honoru se trude sakriti sve detalje, ali potvrdili su da se zove Magic V. Iz siluete koju su objavili na društvenim mrežama ne može se iščitati previše detalja o izgledu samog uređaja, no sigurno će u sljedećim danima 'procuriti' brojni novi detalji. 

Očekuje se tijekom 2022., a moguće je da će ga pogoniti i novi Snapdragon 8 Gen 1. Ako je vjerovati detaljima koje je doznao The Elec, telefon će imati 8-inčni unutarnji ekran i vanjski od 6,45 inča. To sugerira da bi trebao konkurirati Samsungovoj Z Fold seriji koja se rasklapa kao bilježnica u tablet. 

Inače, nedavno je i Oppo predstavio u Kini svoj preklopni telefon, Find N koji ima sličan dizajn, ali oni su smanjili veličine ekrana, kako bi telefon bio nešto praktičniji za korištenje.