Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

I Hrvati će uskoro moći kroz aplikaciju Pago plaćati račune

Rumunjski Pago planira se proširiti na Poljsku i Hrvatsku. Aplikacija im trenutno ima 110.000 korisnika koji su platili račune vrijedne više od 14 milijuna eura

Foto: Ivan Hruškovec/24sata
8 komentara

Razvojni tim mobilne aplikacije Pago, uz pomoć koje korisnici mogu plaćati svoje račune preko interneta i na jednom mjestu, najavio je da planira proširiti poslovanje u Hrvatsku i Poljsku, piše rumunjski portal Romanian Insider.

Rumunjski start-up Pago također planira svoje preseljenje u Poljsku, u poslovni tehnološki akcelerator Huge Thing, u koji je primljen zajedno s još devet novih poduzeća, izvijestio je lokalni Wall-street.ro.

Programeri te tvrtke nedavno su u istoimenu aplikaciju Pago uveli i pretplatu za korisnike koji mjesečno plaćaju više od osam računa kroz aplikaciju. Najniža pretplata je 1,07 eura mjesečno, za one koji plaćaju do osam računa ili faktura, dok za klijente koji više koriste aplikaciju, naknada iznosi 3,2 eura mjesečno. 

Oni koji plaćaju do četiri računa mjesečno mogu nastaviti koristiti aplikaciju besplatno, a takvih je trenutno 75 posto.

Ta financijsko tehnološka aplikacija trenutno broji 110.000 aktivnih korisnika, koji su preko Paga platili račune vrijedne više od 14 milijuna eura.

Sama aplikacija preuzeta je 250.000 puta. U prosjeku, aplikacija na dnevnoj bazi bilježi 5.500 plaćanja za više od 90 integriranih dobavljača.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message