Obavijesti

Tech

Komentari 8

I Hrvati će uskoro moći kroz aplikaciju Pago plaćati račune

I Hrvati će uskoro moći kroz aplikaciju Pago plaćati račune
1

Rumunjski Pago planira se proširiti na Poljsku i Hrvatsku. Aplikacija im trenutno ima 110.000 korisnika koji su platili račune vrijedne više od 14 milijuna eura

VIDEO

Razvojni tim mobilne aplikacije Pago, uz pomoć koje korisnici mogu plaćati svoje račune preko interneta i na jednom mjestu, najavio je da planira proširiti poslovanje u Hrvatsku i Poljsku, piše rumunjski portal Romanian Insider.

Rumunjski start-up Pago također planira svoje preseljenje u Poljsku, u poslovni tehnološki akcelerator Huge Thing, u koji je primljen zajedno s još devet novih poduzeća, izvijestio je lokalni Wall-street.ro.

Programeri te tvrtke nedavno su u istoimenu aplikaciju Pago uveli i pretplatu za korisnike koji mjesečno plaćaju više od osam računa kroz aplikaciju. Najniža pretplata je 1,07 eura mjesečno, za one koji plaćaju do osam računa ili faktura, dok za klijente koji više koriste aplikaciju, naknada iznosi 3,2 eura mjesečno. 

Oni koji plaćaju do četiri računa mjesečno mogu nastaviti koristiti aplikaciju besplatno, a takvih je trenutno 75 posto.

Ta financijsko tehnološka aplikacija trenutno broji 110.000 aktivnih korisnika, koji su preko Paga platili račune vrijedne više od 14 milijuna eura.

Sama aplikacija preuzeta je 250.000 puta. U prosjeku, aplikacija na dnevnoj bazi bilježi 5.500 plaćanja za više od 90 integriranih dobavljača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama