Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Idealno za filmofile na odmoru: Projektori u mobitelu i u džepu

Projektori koji stanu u džep ili se mogu spojiti s telefonom idealni su za kratke prezentacije, ali i za filmofile koji i na ljetovanju žele uživati u kućnom kinu ....

Samsung
Foto: Samsung

Samsung je još početkom godine predstavio Galaxy S Beam telefon koji se od ostatka serije razlikuje po ugrađenom projektoru u vrhu uređaja. Maleni projektor trebao bi prikazivati sliku dijagonale do 50 inča, a ostatak telefona je s Androidom 2.3 te ekranom od 4 inča i dvojezgrenim procesorom (1 GHz), a vaši filmovi i slike stanu na 8 GB interne memorije koja se može proširiti SD karticama. 

I dok je Beam možda i najkompletniji jer nudi "od svega pomalo", oni koji ni na ljetovanju ne mogu bez filmova, osobito kad ih se razvuče preko zida, mogli bi razmisliti o nekom od džepnih ili pico projektora.

Jedan od takvih je Acer c120 s Native WVGA (854 x 480) rezolucijom te 100 ANSI lumena, a slične modele ima i Philips u svojoj PicoPix seriji džepnih projektora koji u najjačem modelu ima internih 2 GB memorije te utor za memorijske kartice i podržava 1080p rezoluciju.

Također, vlasnici iPhonea ili iPoda koji žele projicirati mogli bi razmisliti i o nekom od pico projektora. Na projektor POP Video iPhone se spoji kao na dock, a uz cijenu od 100 dolara podržava 960x540 rezoluciju te ima ugrađenu bateriju.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message