Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Infobip otvara novi ured u Tuzli i zapošljava 25 stručnjaka

Početkom prosinca Infobip je otvorio novi ured u Rijeci, a sada se šire i u Bosni i pa uz postojeći ured u Sarajevu otvara ured i u Tuzli

Tvrtka Infobip otvorila novi ured u Rijeci
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
0 komentara

Tvrtka Infobip će početkom veljače otvoriti novi ured u Tuzli te zaposliti 25 IT stručnjaka, objavili su u srijedu iz te tehnološke tvrtke, koja ove godine planira zaposliti 250 developera i 250 inženjera, od čega polovicu u Hrvatskoj.

Otvaranje novih radnih mjesta dio je strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva koji će okupljati najbolje softverske inženjere u stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja na regionalnoj i globalnoj razini, navodi se u priopćenju.

Izvršni direktor Infobipa Silvio Kutić ističe da developeri i inženjeri zaposleni u Infobipu imaju prilike stvarati inovativna messaging rješenja zajedno s klijentima tvrtke, u koje se ubrajaju brendovi kao što su Uber, Viber i WhatsApp.

Otvorenje INFObip Rijeka
 | Autor: Petar Kurschner Foto: Petar Kurschner

Infobip je početkom prosinca prošle godine otvorio ured u Rijeci, a početkom veljače otvorit će ured u Tuzli. 

U Bosni i Hercegovini Infobip posluje devet godina kroz ured u Sarajevu gdje trenutno zapošljava 100 ljudi.

Infobip trenutno zapošljava više od 1.400 ljudi te kroz 60 ureda djeluje na šest kontinenata, razvijajući vlastitu komunikacijsku platformu i usluge koje mogu doprijeti do 7 milijardi korisnika i stvari u više od 190 zemalja.

Infobip razvija napredna komunikacijska rješenja, omogućavajući tvrtkama da komuniciraju na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze. Surađuje i u partnerstvu je s vodećim kompanijama iz područja telekomunikacija, messaging aplikacija, bankarstva, internetske trgovine, društvenih mreža, tehnologije i kompanija koje prikupljaju podatke.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message