Tech

Komentari 5

Isprobali smo MeanIT M20 sat koji će mjeriti vašu temperaturu

Isprobali smo MeanIT M20 sat koji će mjeriti vašu temperaturu

Jeftini sportski sat Meanit M20 Termo pratit će vaše aktivnosti, ali i temperaturu tijekom vježbanja, pa ćete moći znati jeste li 'zakuhali'. Otporan je na prskanje, a baterija mu traje do tjedan dana

Prva stvar koja me iznenadila kod MeanIT M20 Termo sata je njegova mala masa. Nećete ga uopće doživjeti kao opterećenje, a poput brojnih sličnih satova, prati sve vaše aktivnosti i kroz izbornike se krećete kao i na većini sličnih sustava. Tako ćete vrlo lako doći do njegovih funkcija poput koraka, pulsa i ostalih standardnih detalja kao što je upozorenje na neaktivnost.

No ovaj sat ima i dodatnu opciju, a to je da mjeri temperaturu i krvni tlak preko svjetlosnih senzora. Mjerenje traje minutu, a što se temperature tiče, ispisat će vam temperaturu na površini kože i vašu temperaturu. Da bi ta mjerenja bila precizna, sat treba biti dobro stegnut, a i tada se mogu uočiti odstupanja. U svakom slučaju, ovo nije medicinski uređaj i te podatke ne treba tako gledati.

Sve podatke možete analizirati i pratiti kroz aplikaciju FitCloudPro za iOS i Android uređaje.

Ekran dijagonale 1,3 inča solidno se vidi, iako bi dizajn maski satova mogao biti puno bolji.

Opremljen je baterijom od 240 mAh koja traje do sedam dana, ovisno o korištenju, a napuni se za dva sata preko magnetnog kabela koji se jednostavno spaja sa satom. Jedino što morate paziti kod kabela je da ga ne izgubite jer je kratak i malen. Inače, sat ima IP67 otpornost na prskanje i znojenje pa će biti siguran i ako vas ulovi kiša dok trčite.