Obavijesti

Tech

Komentari 1

Jiri Dvorjančanský odlazi iz A1 Hrvatska, od 1. lipnja nasljeđuje ga Dejan Turk

Jiri Dvorjančanský odlazi iz A1 Hrvatska, od 1. lipnja nasljeđuje ga Dejan Turk
2

Dvorjančanský je na čelu tog drugog po veličini telekoma u Hrvatskoj bio deset godina, tijekom kojih je A1 imao snažan poslovni rast i rekordna ulaganja u mrežnu infrastrukturu te digitalizaciju

VIDEO

Predsjednik uprave telekoma A1 Hrvatska Jiří Dvorjančanský s 1. lipnjem 2024. odlazi se te pozicije, a nasljeđuje ga Dejan Turk, dosadašnji predsjednik uprava A1 Srbija i A1 Slovenija, izvijestili su u utorak iz A1, dodajući da će Turk od lipnja iz Zagreba nastaviti voditi i kompaniju A1 Slovenija.

Dvorjančanský je na čelu tog drugog po veličini telekoma u Hrvatskoj bio deset godina, tijekom kojih je A1 imao snažan poslovni rast, rekordna ulaganja u mrežnu infrastrukturu, digitalizaciju te povećana materijalna i ostala prava zaposlenika, kažu iz A1.

Zagreb: Predstavljanje novosti u poslovanju A1 Hrvatska

U tim su godinama povećali i svoj tržišni udio te se proširili na nova poslovna područja, došlo je do rebrendiranja i promjene naziva kompanije iz Vipnet u A1 Hrvatska, a ističu i da je izgrađena najveća gigabitna mreža u Hrvatskoj i konsolidirano tržište fiksnih telekomunikacija.

"Dužnost predsjednika uprave Dvorjančanský će obnašati do kraja svibnja 2024., nakon čega napušta A1 Telekom Austria Grupu na vlastiti zahtjev", navode iz A1 Hrvatska.

Novi predsjednik uprave Dejan Turk dužnost preuzima od 1. lipnja 2024., a za njega iz A1 naglašavaju da je "uspješnu menadžer sa zavidnom karijerom u telekomunikacijskoj industriji, koji je diplomirao ekonomiju u Beču, a A1 Telekom Austria Grupi pridružio se 2004., nakon vođenja poslovanja McDonald’sa u Sloveniji i Hrvatskoj".

"A1 Hrvatska ostaje strateški usmjerena na nastavak značajnih ulaganja u modernizaciju mobilne mreže i 5G te uvođenja optičke infrastrukture s ciljem pokrivanja milijun kućanstava do kraja 2025. Kompanija nastavlja biti predvodnik inovacija u novim proizvodima i poslovnim praksama te kontinuirano unapređivati korisničko iskustvo i zadovoljstvo zaposlenika", zaključuju iz A1 Hrvatska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook
NOVI PROBLEMI ZA METU

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook

Probleme bilježe korisnici u SAD-u, Australiji, dijelovima Europe, među kojima je i Hrvatska. Iz Mete se još nisu oglasili, a Downdetector bilježi i probleme u radu Facebooka.

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'
SMETA IM I ZAKON O TAJVANU

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'

Biden je potpisao i odvojeni prijedlog zakona povezan s tim paketom koji zabranjuje TikTok u SAD-u ako ga njegov kineski vlasnik ByteDance ne proda u roku od godinu dana...
U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija
ENDPOINT PROTECT

U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija

Endpoint Protect nudi poslovnim korisnicima, odnosno poduzećima svih veličina, sveobuhvatno rješenje za sigurnost koje kombinira detekciju, analizu, odgovor i sprječavanje prijetnji