Tech

Komentari 10

Jutarnja rutina: Kako se za školu spremaju YouTuberice

Jutarnja rutina: Kako se za školu spremaju YouTuberice

Tinejdžerske zvijezde YouTubea i mlade blogerice pokrenule su novi trend na toj mreži - pokazuju kako se bude, šminkaju i oblače za školu svima koji žele znati

Tinejdžerske zvijezde YouTubea - djevojke i dečki koji su milijunsku publiku, a i dobru zaradu, stekli samo time što snimaju i na tu mrežu postavljaju filmiće u kojima pokazuju dio svoje svakodnevice - uhvatio je novi trend pokazivanja svojih jutarnjih rituala.

Filmići u kojima prikazuju kako se bude, što prvo naprave ujutro, što doručkuju, kako se šminkaju i odijevaju za školu množe se na YouTubeu jedan za drugim. Ako se pitate koga to zanima, bacite pogled na brojač pregleda filmića koji se na nekima popeo itekako iznad 10 milijuna!

Iako je očito da su filmići režirani odnosno da nitko od njih ne snima svoja prava buđenja, komentatori i obožavatelji vole kad ih njihove omiljene zvijezde puste u svoju svakodnevicu.

Poznata tinejdžerska zvijezda YouTubea Bethany Mota snimila je filmić o jutarnjem spremanju za svako od godišnjih doba, a horde oponašateljica i obožavateljica je kopira. Evo nekoliko najpopularnijih filmića: