Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Koliko ćete čekati u restoranu? Google će vam sada i to otkriti

Google u svoje aplikacije ovih dana uvodi niz noviteta, pa će korisnici uz vrijeme čekanja u restoranima, kroz Googleovog Asistenta prijateljima puno lakše moći poslati novac

Foto: Ed Gregory
1 komentara

Aplikacija Google karte uskoro će, u verziji 4.47 korisnicima pametnih telefona omogućiti da saznaju prosječno vrijeme čekanja u restoranima. 

Odsad će korisnici putem ove aplikacije moći saznati koliko je prosječno vrijeme čekanja u više od milijun restorana diljem svijeta, stoji u priopćenju gupacije Alphabet. 

Popis restorana još nije otkriven.

Iz tvrtke najavljuju još jednu zanimljivu funkciju. Uskoro će uz pomoć njihove aplikacije biti moguće pristupiti korisnim informacijama koje se odnose na vožnju javnim prijevozom u većim svjetskim gradovima. 

Slične informacije već nudi konkurentska aplikacija Citymapper koja je zasad raspoloživa samo u Parizu, New Yorku, Hong Kongu, Taipeiju, Los Angelesu, New Delhiju, Moskvi, Singapuru, Madridu, Barceloni, Kijevu i Budimpešti. 

Asistent šalje novac prijateljima

via GIPHY

Googleov Asistent sada će omogućiti i da prijateljima lakše pošaljete novac, ako ste ostali dužni za ručak ili kad se dogovarate za kupnju karata za koncert... Internetski div najavio je da ćete od ljudi koje imate u kontaktima na Android i iPhone uređajima moći zatražiti novac i to jednostavnom glasovnom naredbom. Slične funkcije u sljedećih nekoliko mjeseci stižu na Google Home i ostale zvučnike s njihovim digitalnim pomoćnikom. Inače, Siri je tu opciju dobila još lani, a uskoro bi i Amazonova Alexa trebala omogućiti transakcije među prijateljima. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message