Obavijesti

Tech

Komentari 0

Laqo osiguranje uz Prevent opciju prati kako vozite i želi pomoći da budete bolji vozač

Laqo osiguranje uz Prevent opciju prati kako vozite i želi pomoći da budete bolji vozač

Potpuno dobrovoljna opcija LaqoPrevent uz pomoć telematike prati način vožnje, prekomjernu brzinu, nagla kočenja i korištenje mobitela u autu. Laqo će nagrađivati vozače bodovima, što može donijeti i uštede

VIDEO

Croatia osiguranje predstavilo je jučer LaqoPrevent, novi program prevencije unutar njihovog digitalnog Laqo osiguranja. Radi se o programu koji uz praćenje načina vožnje promiče i nagrađuje odgovorno ponašanje i smanjenje rizika u okruženju. 

S obzirom da LAQO trenutno nudi osiguranje motornih vozila, prva inicijativa u sklopu programa LaqoPreventa promiče sigurnu vožnju i odgovorno ponašanje u prometu korištenjem naprednog tehnološkog rješenja telematike dostupne u sklopu LAQO aplikacije. Korisnici tako mogu pratiti različite aspekte svoje vožnje i utjecati na smanjenje ključnih rizika u prometu te biti nagrađeni za odgovorno ponašanje i dobre rezultate. 

Telematika je napredno tehnološko rješenje koje u primjeni omogućuje pojedincima da analiziraju i korigiraju ponašanje u prometu. Ova tehnologija unutar LAQO aplikacije koju korisnici dobrovoljno aktiviraju na svojim mobitelima, prati način vožnje, prekomjernu brzinu, naglo kočenje i korištenje mobitela za volanom. Program nagrađuje dobre vozače pa će korisnicima s najboljim ocjenama biti omogućena ekskluzivna dodatna pokrića prilikom ugovaranja nove police osiguranja. U sklopu programa provodit će se i niz izazova i natječaja kojim će se korisnike dodatno pozivati na odgovornu vožnju. 

- Pokretanjem ovog jedinstvenog programa prevencije temeljenog na naprednim tehnologijama, LAQO ponovo potvrđuje status najjačeg digitalnog branda u svijetu osiguranja. Od kada je lansiran, LAQO je hit na osigurateljnom tržištu, a reakcija korisnika najbolja su potvrda da na tržištu postoji snažna potreba za naprednim digitalnim rješenjima. LaqoPrevent programom odlazimo korak dalje i doprinosimo podizanju ukupne razine sigurnosti u društvu. Promovirat ćemo i nagrađivati odgovorno ponašanje u svim aspektima života, počevši sada sa sigurnosti u prometu - poručuje predsjednik Uprave Croatia osiguranja, Davor Tomašković. 

- Nastavit ćemo s razvojem i sa svakim novim osiguranjem koje lansiramo u sklopu LAQO branda koristit ćemo nove napredne tehnologije kako bi osiguranici uvijek dobili više od police osiguranja - poručuje Ana Zovko, direktorica sektora za digitalni razvoj u CO.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta
PRISTUPAČAN I SNAŽAN

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta

X8b dolazi u kućištu tankom samo 6,8 mm te je među najtanjim uređajima, a i prilično je lagan sa svojih 166 grama.
Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.