Obavijesti

Tech

Komentari 0

Logitechova hit kamera C920 dobila je moćnog nasljednika

Logitechova hit kamera C920 dobila je moćnog nasljednika
8

C922 Pro Stream kamera namijenjena je YouTuberima i streamingu igara. Na njoj su nadogradili sve što je bilo dobro i kod C920 kamere.

VIDEO

Logitechova hvaljena web kamera C920 već je nekoliko godina bila jedan od vodećih odabira brojnih YouTubera i igrača koji su emitirali svoje igre na raznim platformama, a u njene mogućnosti imali smo se prilike i sami uvjeriti. No, sada je stigao red i na nasljednika, a Logitech očekuje da će kamera C922 nastaviti tim dobrim putem.

U Logitechu kažu kako su je dizajnirali da bi zadovoljili potrebe ozbiljnih streamera, a C922 Pro Stream Web kamera omogućuje streaming i snimanje 1080p videa s 30 sličica u sekundi ili 720p videa pri 60fps, a sadrži  i softver za izmjenu dinamičkih pozadina bez potrebe za zelenim ekranom (u suradnji s Personify) i premium licencu XSplit za snimanje i streaming.

Kamera dolazi sa stolnim stativom i okretnim postoljem koje omogućava podešavanje kamere za najbolji kut snimanja.

- Uz C922 Pro Stream web kameru dovodimo igru na višu razinu - možete emitirati svoj uzorak igranja kao profesionalac, bolje surađivati sa svojom zajednicom, odnosno isticati se u gomili - rekao je Guillaume Bourelly iz Logitecha. 

Ono što je bilo dobro na prethodniku nadogradili su ovdje kako bi poboljšali kvalitetu videozapisa. Uz automatsku korekciju slabog osvjetljenja te oštrijim autofokusom, C922 web kamera se prilagođava treperavoj sobnoj rasvjeti ili onoj koja dolazi s više računalnih ekrana, tako da možete streamati jasan videozapis čak i pri slabom osvjetljenju. I bez obzira na kut emitiranja, dva višesmjerno usmjerana mikrofona koja poništavaju buku omogućavaju savšeno čist stereo zvuk bez gubitka kvalitete streaminga i videa.

S tvrtkom XSplit su surađivali kako bi ntegrirali svoje omiljene live streaming aplikacije i one za snimanje na C922 web kameri, dodavanjem predefiniranih postavki te omogućili najbolje korisničko iskustvo. C922 web kamera dolazi u paketu s tromjesečnom XSplit Premium licencom, što uključuje potpuni pristup profesionalnim alatima i značajkama - XSplit Broadcaster i XSplit Gamecaster tako da možete brzo i jednostavno početi streaming bilo koju vrstu sadržaja “direktno iz kutije”.

Logitech C922 Pro Stream Web kamera dostupna je od danas na Logitech.com po preporučenoj maloprodajnoj cijeni 799,00 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Poslali ste krivi e-mail? Više je načina kako ga možete poništiti
KORISNO!

Poslali ste krivi e-mail? Više je načina kako ga možete poništiti

Gmail, Outlook, iMessage svojim korisnicima nude mogućnost opoziva poruke koju ste poslali

Stručnjaci iz Sofascorea otkrili kako koriste AI: 'Aplikacija je vrlo aktivna, sigurno će ostati'
CROAI MARKETING CLUB

Stručnjaci iz Sofascorea otkrili kako koriste AI: 'Aplikacija je vrlo aktivna, sigurno će ostati'

Stručnjaci iz nekoliko domaćih tvrtki na druženju Udruge za umjetnu inteligenciju podijelili su skustva, izazove i primjere uspješne primjene AI alata
Slušalice kao modni dodatak: Isprobali smo Huawei FreeClip
POTPUNO POSEBNE

Slušalice kao modni dodatak: Isprobali smo Huawei FreeClip

FreeClip slušalice praktično nemaju konkurencije zbog neobičnog dizajna kojim djeluju poput naušnica na uhu. No, nude i dobar zvuk te praktično slušanje glazbe u kojem ste uvijek svjesni okoline