Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

Možda nema licence za najbolje lige, ali ima najbolji - nogomet!

PES 2019 podržava 4K HDR rezoluciju na svim platformama i igra nikada nije izgledala tako dobro. Posebno se vodilo računa o izgledu igrača, a novost je i Magic Moments

Komentari 104 Prikaži odgovore
Popularni
 • Popularni
 • Od najstarijeg
 • Od najnovijeg
 • Default avatar - Hakuna_Matata
  Hakuna_Matata

  Skinuo sam fifu demo 2019 i pes 2019 za ps4 i fifa je totala arkada, nula bodova od igre, inače sam kupovao obje igre a sada samo pes uzimam, kupim jednu pa za par mjeseci drugu kad jednu izguštam. PES je zakon!

  54 Četvrtak, 20.09.2018. u 17:42
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: Tako je PES je zakon

   Odgovori Četvrtak, 20.09.2018. u 21:13
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: Folirant1: Ti budi kulturan ovdje. Jer je ovo ne pristojni tvoj odgovor. Molim admin da ga kazni ovog: Folirant1. Zbog nekulturnog odgovora.

   Odgovori Petak, 21.09.2018. u 00:44
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: Folirant1: Sam vidiš da su tu sklonili onu tvoju poruku . Što si odgovorio na prvi komentar ispod poruke ove: Hakuna_Matata. : Skinuo sam fifu demo 2019 i pes 2019 za ps4 i fifa je totala arkada, nula bodova od ...prikaži još! igre, inače sam kupovao obje igre a sada samo pes uzimam, kupim jednu pa za par mjeseci drugu kad jednu izguštam. PES je zakon!. A onda sam ja dodaoda je super igra PES zakon. I onda si ti prosti odgovor stavio t odgovor je bio nekako citiram ovako: Ne sere. Zbog tog odgovora tvog treba te kazniti i opomeniti sa žutim kartonom. To je tvoj odgovor prost bio.

   Odgovori Petak, 21.09.2018. u 10:22
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: Folirant1: Nemoj me tako zvati da lažem. Jer nemaš pojma s kim pričaš o video igrama. Ti bi trebao biti moj učenik u video igrama. Imam iskustva u video igrama više nego ti godina života pa znam o čem pričam ...prikaži još! am kada su video igre na ovom mjestu. Ja sam igrao video igre koje ti ne ćeš nikada ni igrati ,a kamoli prelaziti. Ti mi trebaš zvati ovako: Profić u video igrama jer još igram mnogo video igara, a najviše ratnih igara igrama. Šta ti igraš od video igara. Ja samvećinu nogometnih igara prešao još prije davnih godina1980 . Pa ti razmisli koliko onda od prilike imam godina. Šta će ti tvoja crvena zastavica na mojoj poruci ovoj: PES je zakon? To nije prosto poruka. S prem tvoje poruke.

   Odgovori Petak, 21.09.2018. u 10:29
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: da da pes je najbolji, kreneš s centra i sve zaobiđeš kao da si na skijanju a ne nogometu, bezveze pucaš i svaka lopta ide u okvir gola, nema promašaja...

   Odgovori Petak, 21.09.2018. u 13:02
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle: Tu si se puno zeznio. Možda igraš na amaterskom levelu ,a ne na profesionalnom kao ja, i da ti utakmica traje pravih 90 minuta ,a ne da ti vrijeme leti u utakmici kao prvo. Vidim da si ti možda ...prikaži još! tek početnik u igranju nogometnih video igara,a ne neki stariji igrač video igara kada tako govoriš. Nemaš iskustva u igranju nogometnih video igara .

   Odgovori Petak, 21.09.2018. u 16:59
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: Folirant1: Ti ne znaš koliko sam cura imao i da ti kažem imao sam super seksi vezu prije27 godina kao prvo. Pa ti razmisli o tome kome pričaš da je djevac. Što je meni sada najgorje klinke se ljepe za ...prikaži još! mene od 15-20 godina. Šta da radim onda? Ja imam kod kuće dosta sportskih video igara ,a najviše ratnih video igara. A trenutno to slabije igram. Više igram igru sa mobitelom za hodanje i to zbog zdravlja moram šetati.. Ja se ne svađam vi to radite kao prvo. Ismijavate igrača video igara koji zna više od vas svih ovdje koji komentiraju. Da je bilo prije ESL lige takmičijo bi se ja. A da ti kažem nešto i ovo: 2012-2013 sam se takmičio u ESL ligu u kupovima u igri ovoj: WOT i to u pojedinačno. Pa ti onda idi spavati. Skoro sve najnovije igre sam prešao kod prijatelja na PS4 ,a da o starijim konzolama ne pričam. Vi bi trebali biti moji učenici da vas ja naučim neke igre koje nikada niste ni igrali.

   Odgovori Subota, 22.09.2018. u 01:22
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: Folirant1: Kao prvo ja bi htio raditi i da ima ženu. Zar se nisi pitao ovo: Zbog čeg sam ostao i zašto? Kakvo mu je zdravlje bilo davnih godina poslije rođenja? Šta je preživio u tim godinama prije školovanja, kojih ...prikaži još! je problema imao u zdralju. I koliko sam imao operacija kada sam bio malo dijete od 1971-1975 godine,a u ovih godina od 2014-2018 imao sam još 4 operacije. I sada sam u invalidskoj mirovini zbog zdravlja kao prvo. Ti se previše hvališ a nemaš pojma s kim pričaš. Ima iskustva preko 30 godina u igranju video igre idi bolje uči nego što tu pričaš s nekim ,a nemaš pojma ko je on. Sramotiš sebe i svoje prijatelj.

   Odgovori Subota, 22.09.2018. u 11:31
  • Avatar thedarkside

   thedarkside: Igore prekini

   Odgovori Subota, 22.09.2018. u 17:44
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: thedarkside Nisam Igor kao prvo. Igor nema još interneta ovdje je Davor. Zapamti već jednom

   Odgovori Subota, 22.09.2018. u 19:00
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: crotenkista: Folirant1: Ti vrijeđaš starije igrače. Kako te nije sram tako pisti poruke. Po takvom pisanju nisi igrač video igara kao ja. I nikada nećeš biti igrač. Pravi igrači tako ne postupaju protiv drugih igrača. Nego ih izazivaju u video ...prikaži još! igrama. Sramotiš sebe i svoje prijatelje kada tako pišeš poruke. Ja kada se sredim i dotjeram se izgledam mlađe i po 30 godina kao prvo. A imam takvu facu da se klike ljepe. A da ti kažem i ovo: Znam plesati plesove ove: Englski , Bečki Valcer, Tango, Rumba , ,Sambu. Nije čudo da me onda vole klinke i cure. Ja jesam invalid kao prvo. A pedofil nikada nisam bio nikada neću biti. . Uvijek sam bio u blizini policajcima kao prvo jer su mi u komšiluku uvijek bilo Policajaca. Pa malo razmisli o tome što pišeš.

   Odgovori Nedjelja, 23.09.2018. u 00:29
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: Folirant1: Kao prvo tebe ne boli đon jer si se javi u dijelu sa video igrama na ovoj stranici. Vidim da nemaš pojma o čemu je ovdje riječ ,a kamoli nešto drugo. Sramotiš sebe i svoje prijatelje. Znaš da sam ...prikaži još! bolji od tebe u video igrama. Bolje se uhvati knjige i uči. Da li ti znaš o čemu se radi na ovoj stranici i o čemu je naslov ove stranice?

   Odgovori Nedjelja, 23.09.2018. u 09:31
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: Folirant1. Ja nisam mali kralj u video igrama. Imam više iskustva od vas svih ovdje u video igrama. Budi malo drugačiji u pisanju poruka. Šta se javljaš ako te ne zanimaju video igre?

   Odgovori Nedjelja, 23.09.2018. u 19:26
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: na pesu koju god da težinu uzmeš, kad krećeš s centra možeš sve zaobići... Jedini dobar pes je bio 2006, isto kak i jedine dobre fife 2002 i 2008...

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 08:09
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle: Tu si se jako zeznio. Tako možeš proći sve jedino ako igraš na Amaterskom nivo. A na profesionalnoj težina to nije moguće.

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 11:02
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: Nisam se zeznuo, uzmeš Balea ili nekog tak brzog i sve ih prođeš, jedva da te pogledaju...

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 15:26
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle: Ti igraš na Amaterskom nivou. Jer ja to napravim sa Dinamom u PES-u i na profesionalnom levelu.

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 18:28
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: Kao i zadnji put, uzdižeš sebe i pokušavaš spustiti druge, odlično ponašanje "odrasle osobe"...

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 08:22
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle: Ja to ne radim kao prvo. Ja znam od kada igram video igara i koje sam prešao video igre kao prvo. Ti nikada nećeš igrati igre koje sam ja igrao 1980 godine u Luna Parkovima , kasnije kod prijatelja ...prikaži još! a na Comodorcima,64/128 i Spektrumima i sada da ne nabrajam kao što sam već ovdje nabrojim koje konzole igrao. I koje sam igra prešao. Imam preko . Imam preko 30 i nešto kusura godina iskustva u igranju video igara. Koji će ovdje jako malo uspjeti dostići moj vrhunac igranja video igara. Samo je šteta što u ono moje doba nije bilo ESL lige u video igrama. Čak sam na jednom video na yutubu izazvao cijelu obitelj da igra protiv mene samoga. I nije se javila. Onda znaš da se nikoga i ne bojim igranja video igara. Čak se borim u igri od WG sa profesionalnim igračima video igre. To je prava stvar. A ti se smatraš slbije važnim igračem i onda tako pišeš .

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 09:06
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: I opet sebe uzdižeš, a očito si jadnik koji nema život van interneta... ;)

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 09:52
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle: Ti to radiše . Jer me ne poznaješ osobno kao prvo. Jer me nisi upoznao kao osobu koja zna o čemu pričam ovdje. A ti se praviš igrač koji ne razumije spiku drugog igrača skoroh svih video igara koji ...prikaži još! su me spale ispod šaka. A vi te igre neće te nikada i igrati,a kamoli prolaziti. Zato se osjećaš da nemaš pojma o video igrama kao ja.

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 10:11
  • Avatar EzioAuditore1

   EzioAuditore1: Oko cega se vi uspaljujete i svadjate. Covjek danas ni misljenje ne smije imati da ga se ne napadne. Nekom je bolja fifa, nekome pes, nekome iphone, a nekome samsung. Nekome pc, nekome konzola

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 11:50
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Nije u tom stvar. Nego je rekao ovaj:blackeagle: golmanom može dati golove. Ja sam mu odgovorio ovo. S golmanom se može dati samo onda ako je na amaterskoj težini,a na profesionalnoj težini to se ne može napraviti jer se ...prikaži još! se igrači drugači postaljaju i brane. Znači ovaj:blackeagle: igra na amaterskoj težini video igre u nogometu

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 13:08
  • Avatar EzioAuditore1

   EzioAuditore1: Pa dobro, i? Neka igra kako hoce. To sto netko igra na jacoj razini ne znaci da njegovo misljenje vrijedi vise

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 19:04
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Opet niste pazili od početka šta se ovdje priče i o čemu. Molio bi vas da pročitate sve poruke. A ne odmah da pišete poruke koja nema veze sa ovim dijelom. Ima samo mali dio ,ali nije tu kvaka

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 19:53
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: I to što on "igra" na jačoj razini, ne znači da zapravo i igra... ;)

   Odgovori Srijeda, 26.09.2018. u 08:25
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle:. Kao prvo igram igre ove: Mafia 1,2,3 prve 2 mafia sam rješio na Profesionalnoj težini ,a kod prijatelja sam igrao do zadnje misije u Mafia 3. Onda sam morao otići frndovi su me zvali da igram drugu igru sa ...prikaži još! šetanjem. Igrao sam prvu verziju igre nogomet zvala se ovako: SOCCER i tu sam prešao na najteži level. I sada ću ti napisati originalne naslove video igra koje sam prešao na profesionalni level,a te su igre ove: Comaandos3 Destination Berlin, IL2 Sturmovik,, Medal of Honor Airborne,, Broken Sword The Sleeping Dragon, Fallout Colection, Conflict, Desert Storm 1,2, Alone in The Dark The New Nightmare, Toca Race Driver, Airborne Hero D-Day Frontline1944, , Blazing Angels2 Secret Missions of WW2, FarCry,, Bettlestation Midway, Hallo El Combate Ha Evolucionado. To su ti sve originali na CD-ovima za PC., i još igram ige i ove: World of Tanks , World of Warplanes, World of Warships,a imam i dvije video igre orignalne za PS2 i to su ove: Medal Of Honor Europen Assault, Gran Turismo 4 ,a prešao sam i sve prije toga dije od te video igre. A još sam igrao i F1 na profesionalni način isto sam igrao Rely od onog vrlo poznatog vozača relyja. Sada manje provodim u kući i u igranju video igara i to zbog zdravlja i igram igru ovu: Pokemon GO iprešao sam oko 200 kilometara. Šta sada kažeš amaterko jedan?

   Odgovori Srijeda, 26.09.2018. u 10:42
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: kažem to da opet sebe uzdižeš a druge spuštaš bez da znaš išta o drugima, kaj dovoljno govori o tebi.

   Odgovori Srijeda, 26.09.2018. u 12:23
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle: Ti si to prvi počeo. Jesi si umislio ovo: Da se pravim važan jer igram video igre. Šta bi neko misli poslije tvog komentara ovog: blackeagle: I to što on "igra" na jačoj razini, ne znači da zapravo i ...prikaži još! i igra... ;) Znači da mi se podsmjhuješ i rugaš mi se kao prvo. Misliš da izmišljam toplu vodu. Sada kada sam ti nabrojio dosta video igre i opet nije dosta. Da li ti šta misliš kada pišeš ili ne? Ili se samo smiješ kada vidiš šta pišeš. Sramotiš sebe i svoje prijatelje ako ih imaš u opće

   Odgovori Srijeda, 26.09.2018. u 12:34
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: Nisam ja ništa prvi počeo nego na svaki spomen o igrama ti sebe moraš uzdizati i radiš kontra efekt i naravno da ću ti se podsmjehivati onda... Mogu i ja nabrojati igre ali kaj dobiješ s tim kad se imena ...prikaži još! nađu u 5 sekundi, apsolutno ništa ne dobiješ...

   Odgovori Srijeda, 26.09.2018. u 13:21
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle:blackeagle: I to što on "igra" na jačoj razini, ne znači da zapravo i igra... ;) Prati Ignoriraj Srijeda, 26.09.2018. u 08:25 Da li si ovaj komentar zaboravio šta si napisao. Okreni na drugčiju stranu. Ako si igrač video igara ...prikaži još! o igara vidjeti ćeš kako bi se na drugačiji način mogao prevest tvoj komentar

   Odgovori Srijeda, 26.09.2018. u 13:39
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: Počel si ti s glupostima daleko prije toga...

   Odgovori Srijeda, 26.09.2018. u 13:47
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle: Ti si poečo prvi. Jer se nerazumiješ u video igrama. A nemaš ni iskustva u video igrama. Pa takvi su ti i komentari

   Odgovori Srijeda, 26.09.2018. u 14:02
  • Avatar EzioAuditore1

   EzioAuditore1: ja sam prešao 2000 km na pokemon go, ali dobro igram otkad je igra izašla. Najjače mi je što se ljudi zgražaju nad time, ali ne shvaćaju koliko je to zdravo za tijelo i kakve ljude upoznaješ

   Odgovori Subota, 29.09.2018. u 12:39
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Ja se sada pripremam da prehodam za igru Pokemon GO 42 500 metara , i da bude u ginisovoj knjigi rekorda. To je tvoje kilometara nije ništa za mene ja to prođem skoro 1:30 minuta,a nekada i brže jer ...prikaži još! r nema puno pokemona kojeg mogu hvatati od mog mjesta do grada skoro kada idem u lov. Ja 2 kilometara pređem svaki dan

   Odgovori Subota, 29.09.2018. u 12:55
  • Avatar EzioAuditore1

   EzioAuditore1: 2000 km. kako nije ništa?? ne možeš u minuti i pol preći 2000 km. 200 m da, ali ovo ne. sad znam ko si. ti si onaj s ginesovom knjigom koji spama po fejs grupi. nisi ti toliko star kako pričaš

   Odgovori Subota, 29.09.2018. u 15:49
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: 2000 kilometara to je ništa. Jer po danu pređem skoro ponekad i 5 puta više od tebe. A nekad idem pješke od Mog mjesta stanovanje do grada Slavonskog Broda i nazad to ti je u kilometrima oko 12 kilometara. Šta na to kažeš?

   Odgovori Subota, 29.09.2018. u 17:04
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Da ti kažem da sam skoro gotov sa prijavom za Ginisovu knjigu rekorda kao prvo. Moram platit 6 $ da bude gotova prijavnica. Zašto se treniram na takve duge dionice nego to mi je za ugrijavanje u Pokemon GO ...prikaži još! O igri. Ja ne spamam ja ću to napraviti i to sam siguran u sebe. Zašto bi inače prelazio od minimalno 4 kilometara do 12 kilometara . To ti je moj trening , i još vježbam na steper u mojoj sobi.

   Odgovori Nedjelja, 30.09.2018. u 00:09
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: To meni nije šala sa ginisovom knjigom rekorda kao prvo. Jer se pripremam za to da napravim. Nije čudo da se toliko priprema i da kilometre kao profić. Jer ja to mogu reći za sebe. Nadam se da ću ...prikaži još! u to ove godine napraviti taj rekord ,a ako se ne stigne onda najvejerojatnije iduće godine napraviti. Sve ovisi koliko će se ljudi prijavljivati za druge ginisove rekorde

   Odgovori Nedjelja, 30.09.2018. u 11:08
  • Avatar EzioAuditore1

   EzioAuditore1: znači ti po danu pređeš 10 000 km? odlično. sigurno ti vjerujem

   Odgovori Nedjelja, 30.09.2018. u 13:10
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Rekao sam ti ovdje da ponekada pređem od mog mjesta stanovanja do grada Slavonskog Broda i nazad. A ponekada još ostanem u Slavonskom Brodu po 3-6 h i hodam i hvatam Pokemone u igri Pokemon GO jer uvijek nosim ...prikaži još! m prenosnu bateriju za mobitel da mogu još duže igrati igru Pokemon GO. Ti ono 2000 kilometara mi je za zajutrak pređem kao od šale. Ja bez otprilike 4-5 kilometara po danu nije to meni ništa. To mi je za smijanje toliko malo kilometara.. Ja sam u jednom danu imao tri Pokemon jaja od 7 kilometara i to čak 3 komada pa ti ond aračunaj koliko sam ja to kilometara prešao. Jer sam došao ujutro u 6:00 h i nisam išao kući do 12 :00. To ti je vrhunac.

   Odgovori Nedjelja, 30.09.2018. u 14:00
  • Avatar EzioAuditore1

   EzioAuditore1: strašno. jesi bar 40. level ko i ja?

   Odgovori Nedjelja, 30.09.2018. u 22:33
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Nisam 40 levela. Jer kod mene nema ni Pokemonstopova, ni Gym-ova. Zato onda ponekada idem u grad pa budem oko 6 sati,a nekada znam i više biti. Zbog baterije. U gradu Slavonskom Brodu ima jednoj ulici 4-5 stopova i ...prikaži još! i Gym- a u drgoj oko 4 Gm-a i toliko otprilike ima i pokestopova. Ja gdje ja stanujem ništa nema za igrati Pokemon GO igru pa zato ja skoro svaki dan krenem pješke od minimalno 4 kilometara pa do 12 kilometara. A kada budem u gradu od 6:00 h-12:00 h to ću biti 2.10,i 4.10. Onda sam ja pravi borac s Pokemonima , i da budem oko 6-8 Gym-ova budem vlasnik. U Gym-ovima. Volio bi da mogu putovati u drugim gradovima i snimati za Yutube to moje putovanja.

   Odgovori Nedjelja, 30.09.2018. u 23:00
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Evo sada idem šetati do grada u igri Pokemon GO i da si vratim do 12 h.

   Odgovori Ponedjeljak, 01.10.2018. u 08:50
  • Avatar EzioAuditore1

   EzioAuditore1: javi mi se kad dostigneš 40. level

   Odgovori Ponedjeljak, 01.10.2018. u 16:24
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Lako je tebi bilo da dođeš do level 40. Ti sigurno živiš u većem gradu gdje imaš po ulicama oko 15 pokestopova i oko 7-10 Gym-ova. Ja sam tek 2 put idem do 500 000 exp prema levelu 32. ...prikaži još! I dobivam jače igrače levela 40. Koji si tim? Ja sam plavi tim. Taj tim u Slavonskom Brodu caruje

   Odgovori Ponedjeljak, 01.10.2018. u 16:49
  • Avatar EzioAuditore1

   EzioAuditore1: ja sam žuti i najmanje nas je, ali svejedno opstajem u gymovima i mogu dobiti coinse svaki dan

   Odgovori Ponedjeljak, 01.10.2018. u 16:55
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1. Koliko ti imaš pokestopova i Gym-ova kod sebe u blizini , i u kojem gradu živiš?

   Odgovori Ponedjeljak, 01.10.2018. u 18:24
  • Avatar EzioAuditore1

   EzioAuditore1: ne mogu takve stvari objavljivat tu

   Odgovori Utorak, 02.10.2018. u 17:27
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Kako su oni na yutubu objavljuju u svom gradi gdje imaju pokestopovi i Gym-ovi?

   Odgovori Utorak, 02.10.2018. u 19:03
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Kojem si gradu živiš?

   Odgovori Utorak, 02.10.2018. u 19:04
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Kojem gradu živiš?

   Odgovori Petak, 05.10.2018. u 11:12
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Ja živim van grada Slavonskog Broda od centra udaljen oko 6 kilometara gdje ja trenutno stanujem. Tu gjde ja stanujem nemaom ni Pokestopova ni gym-ova,a došao sam do level 31 i pol levela. Šta misliš da sam stanovao u ...prikaži još! gradu? Ja bi došao do level 40.

   Odgovori Petak, 05.10.2018. u 11:14
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: EzioAuditore1: Kako onda objašnjavaš te stvari na yutubu kada neko snima za igru Pokemon GO igru i vidi se koliko ima od prilike pokestopova?

   Odgovori Nedjelja, 07.10.2018. u 22:50
 • Default avatar - morejadransko
  morejadransko

  Fifa se ne moze mjeriti s pesom fifa je arkada igra i totalno nezanimljiva... Kako je rekao jedan strucnjak koji testira igrice... Bolji mi je osjecaj izgubiti na pesu nego pobijediti na fifi...

  Četvrtak, 20.09.2018. u 18:08
 • Avatar It's kišing
  It's kišing

  Nijanse odlučuju... Meni koji sam igrao još onaj nogomet 5 na 5 s Nintenda, nije uopće bitni koja je od ove dvije bolja jer su obje predobre...

  Četvrtak, 20.09.2018. u 17:30
 • Default avatar - blue_devil006
  blue_devil006

  ISS, a danas PES je uvijek bio kralj nogometne igre!

  Petak, 21.09.2018. u 10:10
 • Avatar thedarkside
  thedarkside

  Ubacis Patch i problem rijesen..

  Četvrtak, 20.09.2018. u 18:11
 • Avatar Yugoboss
  Yugoboss

  ultimate team .....sve receno

  Četvrtak, 20.09.2018. u 18:46
 • Avatar Puta Madre
  Puta Madre

  Pes je u nogometu što je 2K u košarci samo eto marketing im je zakazao ali će nadogradnjama sve nadoknadit.Šteta za PES

  Petak, 21.09.2018. u 16:58
 • Avatar Iky1004
  Iky1004

  Hahaha, kriminalni komentatori, ja već treću godinu isključujem komentatore na pesu, užas. 😂😂😂😂. U svakom slučaju PES standardno dobar, ali i fifa se popravlja.

  Petak, 21.09.2018. u 04:53
 • Default avatar - sljuk
  sljuk

  Ovaj koji je pisao recenziju ocito nije ni odigrao vise od jedna utakmice...ima puno vise novosti od recenog u tekstu...my club je konacno dozivio preporod i to jaako dobar...igra sama je predobra i nema sanse da netko uopce stavi fifu ...prikaži još! u istu recenicu sa pes-om...fifa je super umotana prevara za klince...steta samo za pes za licence klubova...bio bi 100 god ispred fife

  Nedjelja, 23.09.2018. u 21:13
 • Avatar MaBla
  MaBla

  Ovako pitanje za 24 h.. Dal budete radili recenziju za firewall zero hour? Odlicna je igra.

  Petak, 21.09.2018. u 14:55
 • Avatar Hunter.Stockton.Thompson
  Hunter.Stockton.Thompson

  Hoce li biti 5v5 u novoj Fifi ? Kako god bilo vjerojatno cu uzeti Fifu i to tek kad bude na popustu. Pes izgleda malo kompliciraniji za ukodati se na brzinu, a to ne odgovara kada se skupi ekipica od ...prikaži još! 6-8 ljudi, neki ne igraju tako cesto, a igrali bi i zajebavali se sa ostalima, nekako se puno prije ushemimo kada se igra Fifa.

  Petak, 21.09.2018. u 11:50
 • Avatar onomatopejaaa
  onomatopejaaa

  Jel uspio netko dat gol u PES-u od 2012-te. godine izvan 20 metara?

  Utorak, 25.09.2018. u 07:05
 • Default avatar - Gunersss_
  Gunersss_

  Fifa je zgazila pes zadnjih 5g,REALNO!! Zna li tko jel ima hrvatske repke u novoj fifi??

  2 Četvrtak, 20.09.2018. u 18:15
 • Avatar armada1987_1
  armada1987_1

  Igram fifu godinama, probam pes svake godine i ne mogu rec da je loš. Kada sam probao pes 19 rekao sam pa ovo je bolje od fife, a onda je izasla fifa 19 demo i jednostavno mislim da za moj ...prikaži još! ukus fifa je 1 korak ispred pes-a. Ali pes nije nikako loša igrica, a uz par patcheva tj modova doda se svašta u igru.

  Četvrtak, 20.09.2018. u 17:20
 • Default avatar - hrvoje96
  hrvoje96

  Ljudi igram obje igre, Fifu profesionalno, Pes sa frendovima.. Pes je nerealan naspram Fife i nikad nece doseci tu razinu, a u Fifi se natječem na raznim europskim e-games turnirima, tamo vam nitko, ali bas nitko ne igra Pes jer nema veze s vezom

  23 Četvrtak, 20.09.2018. u 19:23
  • Default avatar - 3perr

   3perr: Hahahahahahahahahahahahahahahah

   Odgovori Petak, 21.09.2018. u 07:22
  • Default avatar - CeH

   CeH: izvini profesionalni gejmeru :D

   Odgovori Petak, 21.09.2018. u 09:28
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: Samo se vi smijte, esports je danas popularan i dobro plaćen...

   Odgovori Petak, 21.09.2018. u 13:03
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: Ovdje sam ja profesionalni igrača ,a ne neki ovdje koji se hvali. Profesionalni igrač onaj koji ima više godina iskustva u igranju video igara. Jer ovdje više od pola vas nema toliko godina koliko ja imam iskustva igranja video igara

   Odgovori Petak, 21.09.2018. u 22:53
  • Default avatar - sljuk

   sljuk: Pa da...vi klinci se volite zabavljat sa tim kung fu akrobatskim balerinama iz fife gdje golovi padaju kao da je svaki igrac messi...hehehe...da pes ima licence oderao bi fifu u tim vasim "profesionalnim" vodama...fifa nikad iz zanra "arcade" nije izasla...i ...prikaži još! ja sam je kao klinac volio jer je bila atraktivna...mozes golmanom sa par dribling kombinacija do gola ko vruci noz kroz putar...koja glupost...i ti bi sad nama kao profi pamet solio...ajde dudu u usta i igraj fifu

   Odgovori Nedjelja, 23.09.2018. u 21:29
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: sljuk:. E tu si se zeznio kao prvo. Jer ja nisam klinac. Samo mi objasni ovo: Kako mogu biti klinac ako sam igrao uređaje ove: Comodorce i Spektrume? Ako nekog ne poznaješ pitaš ovo: Koliko imete godina ili ovo Kada ...prikaži još! a ste se rodili? A ne pisati ne istine o nekom kojeg ne poznajete. Otiđi bolje igraj video igre i pusti se komentiranja u video igrama.

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 00:04
  • Default avatar - sljuk

   sljuk: Oprosti...ali nisam se tebi obratio...komentirao sam originalan komentar

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 00:06
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: Joj daj crotenkista prije par mjeseci smo raspravljali i svaki put si mijenjal temu, tak da bolje šuti. sljuk da fifa je baš kung fu akrobatska.... Na pesu kak god pukneš, lopta ide u okvir gola, uzmeš brzog igrača i ...prikaži još! samo pretrčiš sve ko da nikog ni nema. Kad si u obrani samo držiš tipke za dodavanje i pucanje, 2 igrača napadnu protivnika i niš ne može ako igrač nije jako brz. Na fifi ipak možeš i promašiti gol...

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 08:06
  • Default avatar - sljuk

   sljuk: Ne slazen se s tvojom teorijom o pucanju po golu na pes-u...bas to je opis fife

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 09:58
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle. Vi mjenjate temu ,a ne ja . Prvo pročitaj šta je napisao ovaj: sljuk: u komentaru prije mog odgovora.

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 11:04
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: Ti mijenjaš, prije par mjeseci smo raspravljali i svaki put bi promijenil temu... Sljuk to je opis fife? Od kad to? Jer svako malo igram i fifu i pes, i na pesu 99% udaraca ide u okvir, nema veze koliko ...prikaži još! je igrač dobar ili loš..

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 15:25
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle:. Da li si pročitao komentar ovaj: sljuk: Pa da...vi klinci se volite zabavljat sa tim kung fu akrobatskim balerinama iz fife gdje golovi padaju kao da je svaki igrac messi...hehehe...da pes ima licence oderao bi fifu u tim vasim ...prikaži još! "profesionalnim" vodama...fifa nikad iz zanra "arcade" nije izasla...i ja sam je kao klinac volio jer je bila atraktivna...mozes golmanom sa par dribling kombinacija do gola ko vruci noz kroz putar...koja glupost...i ti bi sad nama kao profi pamet solio...ajde dudu u usta i igraj fifu Nedjelja, 23.09.2018. u 21:29 Šta piše na početku tog komentara?

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 18:27
  • Default avatar - sljuk

   sljuk: Blackeagke...nije tako...to ti je zbog postavki kontrola...vjerojatno je tebi na full automatsko slozeno i zato uvijek ide u okvir al imas malo sanse za ciljanje...na skroz manual je pretesko ali na polu je bas real osjecaj..

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 22:01
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: "mozes golmanom sa par dribling kombinacija do gola ko vruci noz kroz putar" pa to u pesu stalno radim...

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 08:21
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle:: To možeš napraviti samo igraš na amaterskom nivo. Kod profesionlnoj težini to ne možeš napraviti

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 08:58
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: Možeš, i to puno lakše nego na fifi

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 09:52
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle: FIFA je za bebe

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 10:12
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: Zato što je teže proći sve golmanom?

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 10:17
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle: Vidim da se ne razumiješ u igranje video igrama od nogometnih video igrama kao prvo. Nemaš iskustva u tim igrama. Pa ne razumiješ što hoću reći ili ne čitaš moje poruke u cijelosti. I sada ću ti opet napisati. ...prikaži još! . Ti izgleda da nisi se maknio iz amaterskog režima video igre. Jer samo u tom dijelu možeš napraviti da sa golmanom prođeš sve igrače i da zabiješ gol.

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 11:27
  • Avatar blackeagle

   blackeagle: Po tvojem pisanju se vidi da ti ni na amaterskom ne možeš, kamoli na nekoj većoj težini....

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 15:51
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: blackeagle: Da li hočeš da ti napišem koje igram video igre na profesionalni način i to samo originale na CD-ovima?

   Odgovori Utorak, 25.09.2018. u 16:05
  • Avatar xyz10

   xyz10: Ma ti igras jedino pokemone na profesionalnoj razini crotenkista, a meni si reko da neigras nista....koga ti farbas

   Odgovori Srijeda, 24.07.2019. u 19:33
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: xyz10. Napisao sam ti od kada već igram video igre. Ali to ti nikako da skužiš. Prvu video igru sam igrao 1980 godine. Valjda znam puno video igara koje sam igrao i dosta sam ih zaboravio jer me ne zanimaju ...prikaži još! jer sam ih prešao. Gdje si ti bio 1980 godine?

   Odgovori Srijeda, 24.07.2019. u 22:07
 • Avatar GoldenJαck
  GoldenJαck

  Znate sta ima najnoviji PES? Goli muski spolni organ. Pes je GROBLJE , mozete ga forsati ko joombooms ili kako vec, neide...sine govno sa 40 litara parfema ostaje govno. ko plati 70 eur za ovo neka se javi meni ja ...prikaži još! placam 4 mjeseca psiholoske tretmane.

  7 Petak, 21.09.2018. u 00:28
  • Avatar crotenkista

   crotenkista: GoldenJαck: PES je zakon

   Odgovori Petak, 21.09.2018. u 22:54
  • Default avatar - sljuk

   sljuk: Hehehe...svaka cast...u tome i je stos...fifa se gura ko joomboos i iskace iz svake pastete a pes dolazi iz podzelja...plati sebi koji tretman...pocasti se malo :D

   Odgovori Nedjelja, 23.09.2018. u 21:36
  • Avatar GoldenJαck

   GoldenJαck: ne stari, svake godine kupim obje. Fifu na pocetku a PES sredinom godine kad bude ponuda od 5 eur (da, 40ak kuna....) i igram oboje ovisno koji "freak" dodje u posjetu. A razlika? nula bodova, osim sta pes nema licenci ...prikaži još! ni imena igraca pa kad to jedino se da uzet u obzir. Onaj ko plati punu cijenu za jednu "indie" igricu mora biti genijalac

   Odgovori Nedjelja, 23.09.2018. u 23:32
  • Default avatar - sljuk

   sljuk: Svakom svoje...ali ja se potpuno slazem sa naslovom ovog clanka at o je da nema licenci ali ima nogomet

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 10:00
  • Default avatar - sljuk

   sljuk: Caka je u kompleksnosti...a meni se cini da ti obje igras povrsno...zato i ne znas razliku...prvo trebas savladat sve kontrole (i one o kojima nista ne pise u knjizici)...tek onda ga igras jer onda vidis milion mogucnosti koje igra pruza...a ...prikaži još! a ne samo x, kocka i R1...

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 10:57
  • Avatar GoldenJαck

   GoldenJαck: mhm, da mora da je to nesto dublje, nesto u dusi

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 17:59
  • Default avatar - sljuk

   sljuk: To je nesto ono zbog ceg nisi igru dozivio...

   Odgovori Ponedjeljak, 24.09.2018. u 22:02
 • Ne slažeš se? Komentiraj!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message