Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
76 komentara

Može li sjajni LG G5 potući zvijezde Applea i Samsunga?

LG G5 dolazi s nizom modula koji će mu proširiti funkcije i dodati nove mogućnosti, a upravo to bi trebao biti glavni mamac za nove kupce. Ako će moduli biti raznoliki i pristupačni

Foto: Ivan Hruškovec/24sata
76 komentara

Utrka za najbolji ovogodišnji telefon bit će žešća nego lani, a LG je nedavno na sajmu u Barceloni pokazao da s pravom mogu ciljati na sam vrh. Njihov LG G5 proglašen je najboljim novim uređajem na sajmu, a osim odličnog izgleda za to je zaslužan i modularni pristup izradi uređaja.

Upravo taj modularni dizajn mogao bi biti velika prednost za LG. Galaxy S7 i LG G5 odlikuju se vrhunskim karakteristikama i odličnim dizajnom, no moduli koji se mogu spojiti na LG telefon otvaraju ogromne mogućnosti. No, to će naravno ovisiti o tvrtkama koje moći proizvoditi module, a to će pak ovisiti o tome koliko će telefona LG prodati i cijeni koju postave za ovaj uređaj. Bit će važno i kako će ti moduli funkcionirati s nasljednicima G5. 

Iako još nije poznat točan datum dolaska u Hrvatsku (a trebao bi biti u travnju), Vipnet je na svojim stranicama već otvorio predbilježbe za telefon. 

Foto: Ivan Hruškovec/24sata

LG na stražnjoj strani izgleda kao da ima oči, no ove oči su zanimljivo rješenje za još bolje fotografije. Uz kameru od 16 megapiksela, LG je ugradio i širokokutnu kameru od 8 megapiksela koja će lakoćom uhvatiti cijelu grupu.

Kao i Galaxy S7, LG G5 ima uvijek aktivni ekran na kojem možete provjeriti vrijeme i druge obavijesti bez uključivanja cijelog ekrana, a ne morate brinuti ni o potrošnji baterije jer ova opcija troši samo 0,8 posto kapaciteta po satu. LG je odlučio prihvatiti nove standarde pa G5 ima USB-C konektor, a uz microSD utor ne trebate strahovati od nedostatka prostora na telefonu. 

Foto: LG

 

Tema: UpTech

Možda vas zanima i ovo:
Message