Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
88 komentara

Uz ovaj maleni gadget imat ćete puno brži Wi-Fi u stanu

Rijetki su oni koji imaju idealnu situaciju s Wi-Fi signalom i u gotovo cijeloj kući jednako dobar signal. Pojačivači bežičnog signala mogu pomoći u tome da popravite kvalitetu Wi-Fi

Dreamstime
Foto: Dreamstime
88 komentara

U idealnom stanu imali bi savršen Wi-Fi signal u svakoj prostoriji, no činjenica je da to nema gotovo nitko. Zidovi i drugi uređaji stvaraju smetnje zbog čega kvaliteta signala, a time i brzina surfanja mogu imati drastičan pad sa svakim metrom. Takva situacija može biti još i gora ako ste u kući pa vas od rutera dijele katovi. 

Naravno, djelomično možete i sami poboljšati kvalitetu signala, ako ćete ruter staviti na bolji položaj ili ako on ima dvije antene. No, bežičnu mrežu možete proširiti i pojačivačem Wi-Fi signala, poput D-Link DAP-1320. Razliku u Wi-Fi signalu i brzini surfanja možete vidjeti u sljedećem videu:

 

Kako proširiti doseg Wi-Fi signala?

 

Posted by 24sata Tech on Tuesday, March 8, 2016

Postavljanje samog uređaja prilično je jednostavno. Morate ga uključiti u bilo koju utičnicu i na aplikaciji QRS Mobile se povezati s uređajem. Kroz aplikaciju ćete ga spojiti s ruterom, a potom se spajate na D-Linkov uređaj kao da se spajate na drugi ruter. 

Tema: UpTech

Možda vas zanima i ovo:
Message