Obavijesti

Tech

Komentari 0

Nacionalna konferencija tajnica – 10. jubilarno izdanje!

Nacionalna konferencija tajnica – 10. jubilarno izdanje!
3

Poslovni savjetnik deset godina za redom organizira Nacionalnu edukativnu, poslovnu konferenciju poslovnih tajnica/tajnika, voditelja ureda i administrativnih djelatnika.

U sklopu Nacionalne konferencije održat će se i proglašenje NajTajnica.hr za 2018. godinu u tri ravnopravne kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke te za javne institucije. Ove godine održat će se 16.2.2018. u zagrebačkom hotelu Antunović.

>>> Program poslovne konferencije možete vidjeti na linku.

Okruženje u kojem tajnica ili tajnik djeluje uvelike utječe na način kojim se upravlja tvrtkom, u što dakako spada korporativni imidž, te “osobni imidž” srednjeg i visokog menadžmenta. Neke od organizacijskih tehnika koje preuzima “moderna” tajnica/ik 21. stoljeća spada u kategoriju visoko obrazovnog kadra kao što je poznavanje dvaju stranih jezika, odlično znanje rada na računalu, baratanje vještinama organizacijskog djelovanja, opća kultura, poslovne komunikacije te istančan osjećaj pragmatičnog rješavanja zadaća u vremenu i situacijama.

Današnja tajnica/ik više nije „samo“ osoba koja kuha kave, kopira dokumente i javlja se na telefon, kako ju je javnost uglavnom percipirala. Ona ili on predstavlja prvi dojam tvrtke, prvi kontakt s klijentima i partnerima; mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine. Upravo stoga mjesečnik Poslovni savjetnik godinu za godinom radi na afirmaciji ove struke te dodatnoj edukaciji svih administrativnih djelatnika.

Posjetitelje i ove godine očekuje pregršt korisnih i interesantnih predavanja vrhunskih predavača a to su Bruno Šimleša, Kamilo Antolović, Marko Alerić, Marija Novak Ištok, Matej Sakoman i Gordana Kadoić. Voditelj programa je poznati fitness trener i promotor zdravog načina života Mario Valentić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

5 važnih razloga zašto biste trebali sudjelovati na ovoj poslovnoj konferenciji:

1. Budite barem jedan dan u godini izvan svog ureda i učinite nešto za svoj profesionalni razvoj!
2. Obnovite poslovne kontakte, razmijenite iskustva i informacije s kolegama iz struke!
3. Usvojite nova znanja od strane vrhunskih stručnjaka iz prakse, znanja koja će Vam pomoći da postižete bolje poslovne rezultate!
4. Svečanost i dodjela nagrada NajTajnica.hr 2018.
5. Vratite se na posao s osjećajem da ste učinili nešto za sebe, a onda i za svoj posao!

Prijaviti se možete putem e-maila: info@poslovni-savjetnik.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....