Obavijesti

Tech

Komentari 80

Najbolji igrači World of Tanksa bore se za čak 300.000 dolara

Najbolji igrači World of Tanksa bore se za čak 300.000 dolara
13

Wargaming je u ligu i profesionalno natjecanje lani uložio 8 milijuna dolara, a ove godine to raste na 10, kako bi dodatno popularizirali natjecanje, ali ga i proširili

VIDEO

Natjecanjima profesionalnih timova koji se bore za prolazak u četvrtfinale u petak je u Varšavi počelo prvo Grand Finals natjecanje Wargaming.net lige. Najboljih 14 timova na svijetu borit će se do nedjelje za ukupni nagradni fond vrijedan 300.000 dolara i veliki prijelazni trofej. 

Mohamed Fadl, direktor eSports odjela u Wargamingu rekao je kako je ovo natjecanje kulminacija prošle godine i žestokih borbi između brojnih timova. 

Kako je rekao tijekom konferencije prošle godine uložili su 8 milijuna dolara u formiranje i pokretanje Wargaming lige te je formirano više od 40.000 timova, a na više od 1000 turnira se natjecalo 200.000 e-sportaša.

E-sportovi bilježe veliki rast pa je i Wargaming za ovu godinu povećao proračun na 10 milijuna, a najavili su i druge novitete poput uključivanja igrača u razvoj igre, odnosno samog natjecanja, kako bi bilo što atraktivnije. Tako i ovdje u Poljskoj, igrače čekaju novi modovi koji bi cijelo natjecanje trebali učiniti atraktivnijim za gledanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za titulu najboljih bore se Virtus.pro, JL Sports, Fnatic, Na’Vi, PVP Super Friends i ARETE koji su direktno plasirani u četvrtfinale kao najbolji, dok će preostalih šest timova i dva uz pozivnicu put tražiti kroz međusobne borbe. Oni su podijeljeni u dvije grupe, Grupa A (Synergy, Team WUSA, SIMP, Lemming Train) and Grupa B (NOA, U Are Dead, The RED Rush: Unity, Energy Pacemaker).

Ivana Hruškovca pratite na Facebooku

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle