Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Ne lutajte, pitajte našeg stručnjaka tjedna

Raste interes za gradnjom niskoenergetskih montažnih kuća, ali napredak usporava nedovoljno informirana okolina. Naši stučnjaci odgovaraju na vaša pitanja

24sata
Foto: 24sata
2 komentara

Niskoenergetska gradnja nije trend, a nije ni stvar budućnosti. Energetski učinkovita gradnja i stanovanje naša je sadašnjost. Novi kućanski aparati imaju istaknutu naljepnicu s informacijama o potrošnji energije. Na isti način će od 1.1.2016. godine i sve nekretnine ukupne grijane površine veće od 50 m2 morati imati energetski certifikat kako bi kupac ili najmoprimac morao procijeniti kolike će mu biti režije. Naravno, kuće i stanovi lošijeg energetskog razreda imat će i nižu tržišnu vrijednost. Nekolicina je investitora dobro educirana o mogućnostima uštede energije, no većina se i dalje ne snalazi u mnoštvu novih informacija. 

Kroz projekte izgradnje niskoenergetskih kuća za privatne investitore, želimo predstaviti moderna tehnička rješenja koja doprinose zaštiti okoliša te učinkovitoj potrošnji energije, a time i značajnoj uštedi. Kako biste došli do konkretnih odgovora na vaša pitanja, na raspolaganju imate znanje i iskustvo arhitekata, graditelja i drugih stručnjaka po pitanju zelene gradnje i energetski učinkovitog stanovanja. U sklopu rubrike „Pitaj stručnjaka“ stupite u direktan kontakt sa stručnjakom koji će vas savjetovati kako ukloniti nepotrebne gubitke energije.

Redovito pratite projekt izgradnje niskoenergetske montažne kuće na Niskoenergetska kuća2, u tisku i na youtube kanalu.

Tema: Niskoenergetska kuća 2 od A - Ž

Možda vas zanima i ovo:
Message