Obavijesti

Tech

Komentari 0

Neka vaša nekretnina ne bude rupa bez dna

Neka vaša nekretnina ne bude rupa bez dna
1

Posjedovanje vlastitog doma za mnoge je iznimno važna stavka u životu, što potvrđuje i podatak da je čak 92 posto nekretnina u Hrvatskoj u privatnom vlasništvu

VIDEO

Ono što se često previđa je osiguranje životnog prostora, što je jednako bitno – ovdje brojka pada na tek dvadesetak posto.

Male štete rade velike račune

Jedan od razloga za to leži i u činjenici da mislimo da se požari, poplave, udari groma i ostale nepogode nikad neće dogoditi baš nama te da je to nepotreban trošak.

U stvarnosti, mnogo je malih nezgoda i nepogoda koje mogu oštetiti ili uništiti naš životni prostor, stan, kuću, apartman ili vikendicu i stvari koje se u njima nalaze, a kada se ti mali troškovi zbroje, mogu teško sjesti na kućni budžet.

Ponajmanje osiguravamo prostore u kojima ne obitavamo cijele godine, poput apartmana ili vikendice – a upravo ondje dok nas nema može doći do kvarova i oštećenja koja će nas neugodno iznenaditi kada ih posjetimo.

Treća je pogrešna pretpostavka da osiguranje pokriva tek naš krov i zidove, no pravi paket može nas osigurati i sve što se u prostoru nalazi – instalacije, uređaje, stvari, ali i ljude koji se kod nas zateknu.

VIDEO

 

 

 

Pravovremena reakcija čuva živce i kućni budžet

 

 

 

Croatia Imovina omogućava vam da uz povoljnu mjesečnu premiju, prilagođenu svakom budžetu, osigurate sve svoje nekretnine - kuću, stan, apartman ili vikendicu – a taj iznos pokriva čak 16 rizika kojima je izložena.

 

 

 

Među njima su i požari, eksplozije i poplave, no i one manje nepogode koje su nas sve zadesile i zadale nam mnogo glavobolja, poput puknuća cijevi, izlijevanja iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, razbijena stakla na prozorima i vratima ili pak oštećenje vlastitog vozila u garaži!

 

 

 

Uz same nekretnine, Croatia imovina od štete osigurava i pokućstvo, kućanske aparate, odjeću, vozilo i sve drugo što se nalazi u vašem domu – čak i goste u vašem apartmanu.

 

 

 

Uz mjesečnu premiju koja ne opterećuje mnogo kućni budžet, možete se poštedjeti mnogih glavobolja i visokih troškova sanacije štete i popravaka, a tu je i dodatna pogodnost - Svi koji do kraja godine postanu korisnici Croatia imovine za samo 1 lipu mogu ugovoriti i uslugu Moj majstor . To znači da su vam 24 sata na dan, 365 dana u godini na usluzi timovi za hitne intervencije kada vam je neophodna pomoć u pravom trenutku i brza reakcija. Što je sve zaštićeno ovim osiguranjem i ostale detalje saznajte na 0800 1884 ili na www.crosig.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Kolika je opasnost od požara u niskoenergetskoj kući?
KORISNO

Kolika je opasnost od požara u niskoenergetskoj kući?

Požar osim ljudskih žrtava i neposredne materijalne štete predstavlja i veliku opasnost za okoliš. Da drvene kuće bolje podnose požar od klasičnih kuća zidanih opekom mnogima zvuči kontradiktorno.

Od ideje do useljenja u niskoenergetsku kuću
USELJENJE

Od ideje do useljenja u niskoenergetsku kuću

Za cijenu stana u Zagrebu u samo 4 mjeseca izgradili su kuću samo 25 minuta od centra Zagreba. Pročitajte o gradnji niskoenergetske montažne kuće – od ideje do useljenja u 10 koraka
8 savjeta investitora o gradnji- iskustvo iz prve ruke
MI ZNAMO

8 savjeta investitora o gradnji- iskustvo iz prve ruke

Upravo su završili izgradnju niskoenergetske montažne kuće. Evo što su naučili u nekoliko godina pripreme i četiri mjeseca gradnje