Tech

Komentari 954

Netko te vrijeđa u komentaru? Stisni mu ignore i riješi ga se...

Netko te vrijeđa u komentaru? Stisni mu ignore i riješi ga se...

Znate one korisnike koji vas prate na svakom članku i provociraju vas? E, sad imate mogućnost odgovoriti na jednostavan način. Stisnite na Ignoriraj i svi njegovi komentari će magično nestati

Dragi čitatelji, 

svakodnevno ulažemo velike napore u to vam poboljšamo iskustvo čitanja i komentiranja na 24sata. Na vaš prijedlog uveli smo novu funkcionalnost koja će, nadamo se, riješiti dosta sukoba između komentatora, ali i administratorima olakšati posao. Evo o čemu se radi. 

Što je opcija Ignoriraj? 

Opcija Ignoriraj vam omogućava da jednim klikom učinite nevidljivim sve komentare nekog korisnika. On vam i dalje može odgovoriti, ali vi ih više nećete vidjeti. Trenutno je dostupna samo na desktopu, ali uskoro stiže i na mobile. 

Gdje se može stisnuti Ignoriraj? 

Opcija Ignoriraj se nalazi u komentarima pored Javnog imena i avatara (sličice) svakog korisnika. Vidi sliku. 

Koja je razlika između Prati/Blokiraj i Ignoriraj?

Prati znači da na svom profilu u Aktivnostima, uz svoje, možete vidjeti i što su komentirali oni koje pratite. Onima koje pratite možete poslati privatne poruke (oni i vas moraju pratiti). Kada želite ukinuti praćenje nekog korisnika/ce onda mu stisnite Blokiraj

Ignoriraj znači da se više neće prikazivati komentare onih korisnika/ce kojeg ignorirate. 

Što ako pogreškom nekoga ignoriram? Mogu li to vratiti? 

Možete. Kliknite na Profil. Zatim na Tko me prati? Tamo se nalazi lista korisnika koje ste ignorirali. 

Radi li to i na mobilnom portalu i na iOS i Android aplikacijama? 

Ne još. Zasad te funkcionalnosti testiramo samo na desktopu (laptop, tablet), ali ćemo uskoro raditi i dorade komentiranja na mobilnom portalu i aplikacijama kako bi usluga bila kompletna. Zasad molimo korisnike/ce da Ignoriranje koriste na desktop računalima i tabletima. 

Uvjet je da ste ulogirani sa svojim profilom. 

Ukoliko niste ulogirani sa svojim korisničkim imenom, vidjet ćete sve komentare pa i one koje niste željeli vidjeti. 

Zbog čega prvo testirate na desktopu? 

Odlučili smo pomalo uvoditi novu funkcionalnost kako ne bi ugrozili stabilnost svih sustava i testirali eventualne bugove (greške). Hvala na razumijevanju.  

Koje su posljedice toga? 

Posljedice toga su da vam broj komentara koji je naznačen u članku i onaj koji je prikazan neće odgovarati jer su neki komentari nevidljivi. Admin će i dalje kažnjavati komentare koji krše pravila. On neće ignorirati nikoga.