Obavijesti

Tech

Komentari 4

Nikad lakše na putovanje: Sve dogovorite uz pomoć - Vibera

Nikad lakše na putovanje: Sve dogovorite uz pomoć - Vibera
1

'Pockettour' čini proces rezerviranja i planiranja putovanja intimnijim no ikada, a klijenti preferiraju komunikaciju Viberom, kažu osnivači 'Viber putničke agencije'

VIDEO

Putnička agencija smještena u Odessi u Ukrajini prva je takva agencija na svijetu koja sve svoje usluge pruža isključivo putem Vibera -  svjetski popularne aplikacije za komuniciranje. 

'Pockettour' je pokrenut nedavno i to s namjerom da  se cijeli proces savjetovanja te rezerviranja putovanja i smještaja odvija isključivo putem Vibera. Naime, nakon što korisnik agenciji pošalje upit za putovanje koje ga zanima, agent Pockettoura im sugerira letove i hotele nakon čega pregovaraju o detaljima kako bi se zadovoljila sve potrebe i zahtjevi klijenta. 

- U vrlo kratkom vremenu otkako postojimo zaključili smo da većini klijenata taj vid komunikacije odgovara više nego telefonski razgovor ili fizički dolazak u poslovnicu agencije, izjavio je za Skift Alexandr Dovgopol, osnivač Pockettoura.

Klijenti sami mogu odabrati agenta s kojim žele pregovarati ovisno o njihovom iskustvu koje je navedeno na našoj web stranici, a agencija je trenutno fokusirana gotovo isključivo na putovanja u Tursku, Egipat i Ujedinjene Arapske Emirate. 

Proces planiranja intimniji no ikad

Nakon što se putovanje prilagodi prema zahtjevima klijenta, agencija mu putem Vibera šalje lik putem kojeg može izvršiti plaćanje kreditnom karticom ili bankovnom transakcijom. 

- S jedne strane komunikacija putem Vibera izgleda poput igre, no s druge strane proces rezerviranja čini intimnijim no ikada prije, kaže Dovgopol. 

Svi potrebni dokumenti se klijentu nakon izvršene uplate šalju također elektronskim putem. 

Pockettour

Viberom protiv kompliciranih i opširnih obrazaca

Iza Pockettoura inače stoji klasična putnička agencija 'Khoroshiy Otdyh', a na Viber su se odlučili zbog njegove sve veće popularnosti koja u Ukrajini nadmašuje popularnost konkurentskih aplikacija poput WhatsAppa. 

- Najveća prednost za korisnika su jednostavnost i brzina. Nitko se ne voli baviti cijenama letova ili kompliciranim rezervacijskim obrascima. Svi korisnici danas imaju pametne telefone na kojima mogu koristiti Viber i tako nas kontaktirati, zaključuje Dovgopol. 

Hoće li njihov primjer slijediti i ostale putničke agencije diljem svijeta, pokazati će vrijeme. No, budućnost putovanja definitivno ide u tom smjeru. 

Na Viberu možete pratiti i 24sata Public Chats

Kao prvi news portal pridružujemo se popularnoj chat aplikaciji koja broji više od 600 milijuna korisnika na svijetu. Pokretanjem našeg Viber Public Chats kanala nikada nije bilo lakše doći do aktualnog, zabavnog i zanimljivog sadržaja kojeg lako možete podijeliti s vašim prijateljima.

Dovoljno je samo potražiti naš kanal u Public Chats (Javni razgovori) tražilici ili ga direktno pronaći OVDJE. Nakon što počnete pratiti naš kanal sav naš sadržaj bit će vam odmah dostupan.

Nakon toga svaki puta kada upalite Viber čekat će vas notifikacija kraj ikone Javno (Public) što znači da vas čeka nešto novo.

24sata/Viber

Oni koji ovo čitaju na svojim računalima, a imaju svoj mobitel uz sebe mogu nam se odmah pridružiti tako da jednostavno skeniraju QR kod koji se nalazi ispod. Čekamo vas!

24sata/Viber

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dio kometa osvijetlio je nebo iznad Španjolske i Portugala: 'Osjećao sam se kao u filmu'
KAO DA JE BIO DAN

Dio kometa osvijetlio je nebo iznad Španjolske i Portugala: 'Osjećao sam se kao u filmu'

Stanovnik Lisabona Bernardo Taborda (31) Reutersu je rekao da je šetao gradom s prijateljima kad je nebo odjedanput postalo jarko zeleno. "Bilo je nevjerojatno...", rekao je Taborda

Solarne oluje griju more: Zbog toga će biti više uragana?
SUNČEVA AKTIVNOST NA VRHUNCU

Solarne oluje griju more: Zbog toga će biti više uragana?

Znanstvenici kažu kako Sunce kada je aktivno pokreće snažne baklje energiziranih čestica koje pucaju kroz svemir. Kada one udare u Zemlju te čestice sa sobom donose sunčevu energiju koja zagrijava oceane
'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'