Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

MAXtv u osnovni i prošireni paket dodao nove TV kanale

Kako HT ostaje bez Discovery kanala, Osnovni paket proširit će sa pet novih kanala, a širi se ponuda i Proširenog paketa za pet kanala, među kojima je BBC Earth koji će lokalizirati do ožujka

Foto: Hrvatski Telekom
6 komentara

Hrvatski Telekom objavio je da će MAXtv korisnici od 1. veljače ostati bez Discovery kanala, ali da će zbog toga u Osnovnom paketu ponuditi bogatiji dokumentarni sadržaj s kanalima Viasata (Explorer, Nature, History) te potpuno novim kanalima History 2 i Woman.  Woman je kanal koji pokriva širok izbor sadržaja namijenjenih ženama: od lifestyle i celebrity serijala, talk show emisija, mode, ljepote i kozmetike do šopinga, uređenja interijera i eksterijera te kulinarstva.

Osim Osnovnog, mijenjat će i ponudu Proširenog paketa koji će sada biti bogatiji za Cinestar Premiere 1, Cinestar Premiere 2, Cinestar Fantasy, Viasat Epic i BBC Earth u sklopu iste cijene. Svi novi kanali lokalizirani su na hrvatski jezik osim BBC Eartha koji će biti lokaliziran u ožujku, Također, svi kanali dostupni su u HD Ready i HD rezolucijama. 

Iz HT-a kažu da umjesto Discoveryja slične sadržaje nude National Geographic, History, Crime and Investigation i CBS Reality. 

- Korisnici MAXtv kanala odsad će imati još veći broj iznimno kvalitetnih kanala i vrhunskog televizijskog sadržaja prilagođenoga upravo njima. Pritom bih istaknuo da će se moći pratiti tri nova filmska kanala, a uz sportske programe, baš su filmovi i serije najgledaniji dio MAXtv-a. Uz jedinstvenu mogućnost zamjene dodatnih paketa tijekom trajanja ugovorne obveze, korisnici mogu isprobati gotovo sav sadržaj koji MAXtv nudi – istaknuo je Richard John Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message