Obavijesti

Tech

Komentari 31

Ovih sedam gadgeta on ili ona rado bi htjeli za Valentinovo

Ovih sedam gadgeta on ili ona rado bi htjeli za Valentinovo
7

Cvijeće, čokolada, nakit, gadget...ukusi su različiti. I dok su neki pokloni 'sigurna stvar' za Valentinovo, vi najbolje znate što će razveseliti srce vaše bolje polovice

VIDEO

Nexus 4
Telefon kao poklon svakog će razveseliti i vjerojatno će mnogi poželjeti novi iPhone 5 ili Samsung Galaxy S3, no Google Nexus 4 kojeg proizvodi LG zasigurno se izdvaja od  ostatka. Najnoviji Android, odličan četverojezgreni procesor, 2 GB radne memorije i veliki 4,7 inčni ekran. Nedostatak mu je jedino što nema LTE podršku.

Sol Republic slušalice
Slušalice za MP3 player ili telefon su jedan od gadgeta koji se često kvare, osobito zbog gužvanja u torbama. Ove Sol Republic Amps In-Ear slušalice trebale bi sigurno stajati u vašim ušima, na njima imate kontrole za mikrofon i glasnoću.

Galaxy Kamera
Samsungov fotoaparat s Androidom odličan je poklon za zaljubljene parove koji s drugima dijele sve svoje trenutke. Odlične fotografije preko njega možete bilo gdje i bilo kada još brže podijeliti na Facebooku, Instagramu ili Twitteru jer osim što se fotić može spajati na WiFi mreže, moguće je na internet i preko 3G mreža. 

Touchscreen rukavice
Osim što će ugrijati vaše ruke, ove rukavice imaju posebnu površinu na vrhovima prstiju kako bi, i dok ih nosite, mogli tipkati po ekranu vašeg mobitela u ovim hladnim danima.

Glazbena kapa s bežičnim slušalicama
Vunena kapa iMusic Hat s ugrađenim slušalicama omogućuje da bez brige za žice slušate omiljenu glazbu u pokretu. Maleni uređaj koji se spaja na izlaz za slušalice vašeg mobitela ili MP3 playera bežično će slati zvuk na slušalice u kapi. 

Buba miš
Ovaj Satzuma Red Car je miš za računalo koji će izgledati odlično na stolu zaljubljenika u Bube, jedino što je upitno koliko je udoban za višesatni rad za računalom. 

Tablet ili e-čitač
Za one koji su stalno u pokretu tablet može biti idealan gadget, koji će zamijeniti i računalo. Možete ga koristiti i kao e-čitač, a ne treba li vam baš tablet sa svim naprednim opcijama, e-čitači su još povoljnija opcija. Napunite li ga omiljenim knjigama vašeg partnera, sreći nema kraja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook
NOVI PROBLEMI ZA METU

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook

Probleme bilježe korisnici u SAD-u, Australiji, dijelovima Europe, među kojima je i Hrvatska. Iz Mete se još nisu oglasili, a Downdetector bilježi i probleme u radu Facebooka.

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'
SMETA IM I ZAKON O TAJVANU

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'

Biden je potpisao i odvojeni prijedlog zakona povezan s tim paketom koji zabranjuje TikTok u SAD-u ako ga njegov kineski vlasnik ByteDance ne proda u roku od godinu dana...
U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija
ENDPOINT PROTECT

U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija

Endpoint Protect nudi poslovnim korisnicima, odnosno poduzećima svih veličina, sveobuhvatno rješenje za sigurnost koje kombinira detekciju, analizu, odgovor i sprječavanje prijetnji