Obavijesti

Tech

Komentari 23

Ovo su najbolje igre koje smo ove godine vidjeli na E3 sajmu

Ovo su najbolje igre koje smo ove godine vidjeli na E3 sajmu
3

Ovogodišnji E3 sajam Los Angelesu donio nam je pregršt najava za dugo očekivane igre. Donosimo vam najzanimljivije igre predstavljene na E3-u

VIDEO

Electronic Entertainment Expo, poznatiji kao E3, je godišnji sajam za industriju video igara. Mnogi izdavači i proizvođači video igara i ove su nam godine donijeli niz najava za igre koje će nas zabavljati.

Fallout 4

Bethesda je napokon dala datum dugoočekivanog nastavka Fallout serijala. Popularna post-apokaliptična igra stiže 10. studenog na PC, Xbox One i PS4.

VIDEO

Doom

Još jedna igra iz Bethesdine radionice. Doom se napokon vraća nakon 12 godina od posljednje izdane verzije ove igre. Ovo je četvrta igra iz Doom serijala, no jednostavno će se zvati – Doom. Igra izlazi u proljeće sljedeće godine za PC, Xbox One i PS4.

VIDEO

Gears of War 4

Ova igra vraća se u novom izdanju. Nakon što je Microsoft kupio prava na franšizu od Epic Gamesa, trebalo je više od dvije godine da se objavi novi nastavak. Gears of War 4 je zapravo peti nastavak ovog serijala, četvrti je bio Gears of War: Judgment. Igra izlazi krajem sljedeće godine.

VIDEO

Halo 5: Guardians

Microsoft je najavio 12. izdanje Halo serijala, ako brojimo Halo RPG i remake. Kao i dosad, igra dolazi isključivo na Xbox One. Datum izlaska najavljen je za 27. listopada.

VIDEO

Rise of the Tomb Raider

Tom Raider je još jedan nastavak poznatog serijala, a dolazi nakon vrlo hvaljenog nastavka iz 2013. godine. Igra izlazi 10. studenog za Xbox 360 i Xbox One.

VIDEO

Star Wars Battlefront

Prošlo je deset godina otkako je izašla posljednja Star Wars Battlefront igra, a sada EA napokon pušta novi nastavak nakon što je DICE studio proveo godine na razvijanju ove igre za koju kažu da bi mogla postati najveća igra godine. Igra dolazi 17. studenog.

VIDEO

Mass Effect Andromeda

Mass Effect igra svoje posljednje izdanje doživjela je prije tri godine. Zato ne čudi da su mnogi željno iščekivali novi, četvrti nastavak koji izlazi sljedeće godine.

VIDEO

Mirror's Edge Catalyst

Ovo je druga Mirror's Edge igra. Prva je doživjela premijeru 2008. godine, prije gotovo 7 godina. Igra je pokupila hrpu pozitivnih komentara zbog minimalnog nasilja za razliku od ostalih FPS igara. Igra dolazi 23. veljače 2016. godine.

VIDEO

The Last Guardian

Nakon što su najavili ovu igru još 2009. godine te ju odgodili mnogo puta, igra konačno izlazi sljedeće godine za PS4.

VIDEO

Final Fantasy VII Remake

Jedna od Sonyjevih najvećih najava na E3-u je remake ove popularne igre. Remake dobiva poboljšanu grafiku, a zasad nema datuma izlaska. Zna se samo da će remake prvo izaći za PS4, a zatim i ostale konzole.

VIDEO

Star Fox Zero

Star Fox, jedna od najpoznatijih Nintendo igara, dobit će novu verziju za Wii U. Ovo je prvo Nintendovo izdanje za ne prijenosnu konzolu u gotovo 10 godina. Igra izlazi krajem sljedeće godine.

VIDEO

Super Mario Maker

Kako bi proslavili 30. godišnjicu Super Maria, Nintendo je objavio novu verziju igre za Nintendo Wii U – Super Mario Maker. Igra vam omogućuje da stvarate vlastite Super Mario levele, a izlazi u rujnu ove godine.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh
NUDE INOVATIVNA AI RJEŠENJA

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh

Honor je u Magic 6 Pro ubacio svoje najjače adute i napravio telefon odličnog dizajna koji ima impresivnu bateriju

FOTO Rimac otvorio novi pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu: 'Zaposlit ćemo preko 70 ljudi'
ukupno 1850 kvadrata

FOTO Rimac otvorio novi pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu: 'Zaposlit ćemo preko 70 ljudi'

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica