Obavijesti

Tech

Komentari 0

Pogledajte video za jezivi horor Go Home Annie. Hrvatska igra dobila je i novo strano ulaganje

Pogledajte video za jezivi horor Go Home Annie. Hrvatska igra dobila je i novo  strano ulaganje

Igra Go Home Annie smještena je na Žumberačko gorje, a ova avantura već je par godina u razvoju. Uz novu najavu dobili su i ulaganje iz Litve koje bi igru trebalo približiti izlasku sljedeće godine

VIDEO

Hrvatska horor avantura Go Home Annie ovih je dana dobila novi trailer koji pokazuje detalje ove videoigre, ali i potvrđuje da Misfit Village ima izdavača. Tim predvođen Mladenom Bošnjakom proteklih godina radi na razvoju Go Home Annie, a njihov rad prepoznao je i litvanski Nordcurrent Labs.

POGLEDAJTE VIDEO

Ugovor o suradnji potpisali su ove godine, a izlazak videoigre najavljen je za 2024. godinu na PC-u i konzolama. Nova je ovo strana investicija u startup koji djeluje u Poduzetničkom inkubatoru PISMO powered by A1 u Novskoj, čije su tvrtke u prošloj godini prema zajedničkim prihodima zauzele 5. mjesto hrvatske gaming industrije.

Radnja ove horor igre odvija se u jednoj kući na području Žumberačkog gorja smještenoj u svijetu SCP Foundationa. Glavni lik je Annie čiju ulogu igrač preuzima testirajući paranormalne entitete, rješavajući zagonetke i istražujući razne puteve ka svom cilju.

- Mi smo veliki obožavatelji fikcije koja je tijekom godina nastala u SCP univerzumu i htjeli smo ponuditi vlastiti doprinos kroz ovu igru - rekao je Mladen Bošnjak, direktor Misfit Villagea. 

- Ne brinite ako niste upoznati sa SCP fikcijom, jer Go Home Annie nudi samostalnu horor avanturu od koje će se dignuti dlake na vratu svakom obožavatelju horora! - poručuje Bošnjak koji je tijekom ove godine potpisao ugovor o suradnji sa Nordcurrent Labsom i na taj način osigurao izdavanje videoigre koju prema brojci od nekoliko milijuna pregleda na društvenim mrežama iščekuje veliki broj igrača.

A igrači će moći isprobati demo ove igre i na InfoGameru u studenom, gdje će biti postavljen i dio kuće, odnosno podrum, u kojem se odvija radnja igre.

Prva investicija u Hrvatskoj

Nordcurrent Labs dio je poznate grupacije Nordcurrent koja se bavi izdavanjem mobilnih igara, a sjedište joj je u Litvi. Podružnica Nordcurrent Labs do sada je izdala pet popularnih videoigara, a ovo im je prva investicija u neku tvrtku u Hrvatskoj.

- Odmah smo bili oduševljeni maštom i izvedbom Go Home Annie - rekao je Andrius Mackevičius, voditelj izdavaštva u Nordcurrent Labs. 

- Brzo nam je postalo jasno da su Misfit Village zapravo ludi genijalci koji dobro razumiju horor i na originalan način gledaju na žanr koji je inače pun iznenađenja, žara i kreativne energije - rekli su u Nordcurrent Labs-u.

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 u Novskoj djeluje posljednjih pet godina, u njemu posluje 80-ak tvrtki, a videoigra Go Home Annie jedna je najvećih projekata nastalih u ovom najbrže rastućem hrvatskom poduzetničkom inkubatoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook
NOVI PROBLEMI ZA METU

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook

Probleme bilježe korisnici u SAD-u, Australiji, dijelovima Europe, među kojima je i Hrvatska. Iz Mete se još nisu oglasili, a Downdetector bilježi i probleme u radu Facebooka.

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'
SMETA IM I ZAKON O TAJVANU

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'

Biden je potpisao i odvojeni prijedlog zakona povezan s tim paketom koji zabranjuje TikTok u SAD-u ako ga njegov kineski vlasnik ByteDance ne proda u roku od godinu dana...
U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija
ENDPOINT PROTECT

U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija

Endpoint Protect nudi poslovnim korisnicima, odnosno poduzećima svih veličina, sveobuhvatno rješenje za sigurnost koje kombinira detekciju, analizu, odgovor i sprječavanje prijetnji