Obavijesti

Tech

Komentari 16

Povoljan i moćan: Honor 6X s dvije kamere stigao i u Europu

Povoljan i moćan: Honor 6X s dvije kamere stigao i u Europu
5

Honor 6X dolazi s 5,5-inčnim Full HD ekranom, dvostrukom kamerom i osamjezgrenim procesorom. U Europi je u prodaji od srijede, a datum dolaska u Hrvatsku još se čeka

VIDEO

Nakon što je Honor još u listopadu predstavio 6X u Kini, na CES-u su u utorak najavili kako ovaj pristupačni telefon s dvostrukom kamerom stiže na europsko i američko tržište. 

Radi se o uređaju s ekranom od 5,5 inča Full HD rezolucije i zaobljenim 2,5D prednjim staklom. Pogoni ga osamjezgreni Huaweijev Kirin 655 procesor sa 4 jezgre na 2,1 GHz i 4 na 1,7 GHz uz Mali T830-MP2 grafiku. Nudi se sa 3/4 GB RAM-a i 32/64 GB memorije, uz opciju proširenja memorije microSD karticama. 

4
| Foto: Honor

Kao i Honor 8, ovaj Honor također dolazi s dvije stražnje kamere, koje su sada smještene jedna ispod druge. Glavnoj kameri od 12 megapiksela pomagat će dodatna od 2 s informacijama o dubini slike, dok prednja kamera snima fotografije od 8 megapiksela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kapacitet baterije Honora 6X je 3340 mAh, a Honor navodi kako mu 16nm arhitektura i tehnologije uštede energije omogućuju dan i pol čestog korištenja s jednim punjenjem, no u to ćemo se uvjeriti kad telefon stigne u Hrvatsku. 

Telefon će već od srijede biti dostupan na nekim europskim tržištima, potvrdili su nam iz Honora. No, još nije poznato kad će biti dostupan kod nas, ali zna se da će biti u Tele2. Inače, cijena u Europi mu je oko 250 eura.

- Usmjeren prema onima koji ne žele štedjeti na performansama, Honor 6X je uređaj dizajniran uz beskompromisnu izvrsnost. Razumijevanjem filozofije "duplo ili ništa" dizajnirali smo Honor 6X s dovoljno snage kako bi mlađa generacija mogla dijeliti svoja iskustva, istraživati svijet te uživati u životu punim plućima - izjavio je George Zhao, predsjednik uprave Honora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota
Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije