Tech

Komentari 12

Povoljan ZTE Blade V8 dolazi s dvije kamere i 3D fotografijama

Povoljan ZTE Blade V8 dolazi s dvije kamere i 3D fotografijama

Nakon što je Huaweijev Honor najavio da njihov 6X stiže u Europu i ZTE je predstavio povoljan i atraktivan telefon. ZTE Blade V8 stiže sa Snapdragonom 435 i odličnom kamerom

Kao što se najavljivalo, kineski ZTE na CES-u je lansirao svoj najnoviji telefon sredenjeg ranga. Blade V8 dolazi s nizom hardverskih mamaca i pristupačnom cijenom, zbog čega bi mogao biti atraktivan brojnim kupcima i kod nas. 

Blade V8 dolazi s 5,2-inčnim FullHD ekranom sa staklom zaobljenim na rubovima i senzorom otiska prsta integriranim u home tipku na prednjoj strani. Na stražnjoj strani dominira dvostruka kamera, od 13 i 2 megapiksela. Senzor od 2 megapiksela zadužen je za dubinu, a ZTE navodi da se ovom kamerom mogu snimiti fotografije iz nekoliko kuteva koje se mogu spojiti u 3D fotografiju, a tu je i zamućenje pozadine (bokeh). Promjena fokusa također omogućuje da nakon fotografiranja vidite drugačiji pogled na fotografiju. Što se prednje kamere tiče, ona snima fotografije od 13 megapiksela, a uz nju dolazi i bljeskalica. 

Telefon pogoni Snapdragon 435 (4 x 1,4GHz + 4x1,1 GHz), a dolazi u varijantama od 2/16 i 3/32 GB memorije s Androidom 7. Kapacitet baterije je 2730 mAh. ZTE navodi kako će Blade V8 u prodaji biti u veljači u Rusiji i Japanu, a u ožujku stiže u Njemačku, Španjolsku i Kinu. 

Posljednja informacija (12.01.)

Kako doznajemo, Blade V8 u Hrvatskoj bi mogli očekivati sredinom godine, a okvirna cijena kod nas bi trebala biti 300 eura.