Obavijesti

Tech

Komentari 131

Samsungu procurio video koji je potpuno otkrio novi Galaxy

Samsungu procurio video koji je potpuno otkrio novi Galaxy
4

Nakon što su procurili brojni detalji i fotografije novih Galaxy telefona, Samsung je u Indoneziji objavio video koji prikazuje S7 edge i otkriva koliko je sličan lanjskom hitu S6

VIDEO

Samsung će u nedjelju u Barceloni predstaviti novi Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, a nakon fotografija uređaja, sada je procurio i video koji otkriva mogućnosti Galaxyja S7 edgea, iako se ne navodi izričito da je to S7 edge. Video je objavila njihova indonezijska podružnica, a prikazani telefon je gotovo identičan prošlogodišnjem Galaxy S6 edgeu. 

Da se radi o novim mogućnostima vidi se iz toga što ga djevojka u videu bez problema koristi na kiši, što je u skladu s najavama da će novi telefoni biti otporni na vodu. Novi telefon također će podržavati i bežično punjenje.

Evan Blass, poznati 'leaker', objavio je prije nekoliko dana nove fotografije na kojima možemo vidjeti da Samsung planira ponuditi svoje nove modele u dvije boje za model Galaxy S7 i tri za Galaxy S7 edge.

Pod pretpostavkom da su objavljene informacije točne, Galaxy S7 bi, barem u početku, trebao dolaziti u crnoj i zlatnoj varijanti. Kako se prošle godine Galaxy S6 edge pokazao popularniji od standardnog modela, slično se očekuje i ove godine pa ne čudi činjenica da bi Galaxy S7 edge trebao doći i u jednoj dodatnoj boji - sivoj. 

Prema ranije objavljenim informacijama, novi S7 i edge bi trebali biti vrlo slični prošlogodišnjim uređajima, ali s nešto zaobljenijim rubovima. Galaxy S7 bi trebao imati ekran dijagonale 5,1 inča, kao i Galaxy S6, a novi edge će vjerojatno imati 5,5-inčni ekran. Oba bi trebala biti osjetljiva na razinu pritiska.

Kamera će imati 12 MP, što je manje od kamere S6 modela, ali nova kamera će se puno bolje nositi sa slabim svjetlom i neće stršati iz uređaja. Telefon će dolaziti u dvije verzije - s Exynos 8890 i Snapdragon 820 procesorima.

Osim minimalnih promjena u dizajnu, novi modeli imat će bolje značajke u odnosu na prošlogodišnje pa možemo očekivati jaču bateriju, a uz vodootpornost i povratak microSD utora.

PhoneArena prenosi kako očekuju cijene od 699 dolara za Galaxy S7 i 100 dolara više za Galaxy S7 edge.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Radi li? Ova stranica pokazat će vam na karti koje trgovine rade
VODIČ KROZ NERADNE NEDJELJE

Radi li? Ova stranica pokazat će vam na karti koje trgovine rade

Zahvaljujući zaposlenicima tvrtke Zero molecule više ne moramo 'prekopati' internet kako bi pronašli radno vrijeme trgovina u blizini već isto možemo pronaći na jednom mjestu, a kroz tri dana će biti dostupna i aplikacija

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta