Obavijesti

Tech

Komentari 7

Spreman na sve: Motorolin defy je izdržljiv snagator s - trakicom

Spreman na sve: Motorolin defy je izdržljiv snagator s - trakicom
3

Motorola i Bullitt koji je puno pozantiji po CAT telefonima predstavili su defy, izdržljivi telefon srednjeg ranga koji bi trebao ponuditi sigurnost svima koji ga koriste i moćnu bateriju s dva dana korištenja

VIDEO

Motorola je objavila kako su ušli u partnerstvo s Bullitt grupom, kompanijom koja stoji ispred nagrađivanih CAT telefona te su zajednički dizajnirali defy novi izdržljivi telefon koji se može nositi sa svim izazovima i korisnicima ponuditi sve potrebne zaštitne funkcije bez kompromisa na performansama, snazi ili trajanju baterije. 

Novi telefon tako dolazi s IP68 certifikatom, može izdržati padove s 1,8 metara, a certificiran je i u skladu s MILSPEC 810H standardima američke vojske nakon što su ga testirali u padovima s bicikla, krova auta, u zahod, gaženju, ali i izložili ga prolivenom pivu, kavi..

Što se samog uređaja tiče, dolazi s HD+ ekranom dijagonale 6,5 inča koji štiti Gorilla Glass Victus staklo te baterijom od 5000 mAh i 20W punjenjem preko USB-C konektora. Sama baterija trebala bi izdržati do dva dana rada s jednim punjenjem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iz Motorole navode da defy ima 4 GB RAM-a i 64 GB memorije, a dolazi s trostrukom stražnjom kamerom. Glavni senzor od 48 megapiksela s f/1,8 blendom te dubinskim i makro senzorima od 2 megapiksela. Prednja kamera snimat će fotografije od 8 megapiksela. Sve to pogoni Snapdragon SD662 s osam jezgri. 

Uz protuklizno kućište koje dolazi u zelenoj ili crnoj varijanti, defy ima i vezicu kojom možete telefon dodatno osigurati oko zgloba. 

U prodaju kreće tijekom ljeta, a stajat će 329 eura.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle