Tech

Komentari 7

Spreman na sve: Motorolin defy je izdržljiv snagator s - trakicom

Spreman na sve: Motorolin defy je izdržljiv snagator s - trakicom

Motorola i Bullitt koji je puno pozantiji po CAT telefonima predstavili su defy, izdržljivi telefon srednjeg ranga koji bi trebao ponuditi sigurnost svima koji ga koriste i moćnu bateriju s dva dana korištenja

Motorola je objavila kako su ušli u partnerstvo s Bullitt grupom, kompanijom koja stoji ispred nagrađivanih CAT telefona te su zajednički dizajnirali defy novi izdržljivi telefon koji se može nositi sa svim izazovima i korisnicima ponuditi sve potrebne zaštitne funkcije bez kompromisa na performansama, snazi ili trajanju baterije. 

Novi telefon tako dolazi s IP68 certifikatom, može izdržati padove s 1,8 metara, a certificiran je i u skladu s MILSPEC 810H standardima američke vojske nakon što su ga testirali u padovima s bicikla, krova auta, u zahod, gaženju, ali i izložili ga prolivenom pivu, kavi..

Što se samog uređaja tiče, dolazi s HD+ ekranom dijagonale 6,5 inča koji štiti Gorilla Glass Victus staklo te baterijom od 5000 mAh i 20W punjenjem preko USB-C konektora. Sama baterija trebala bi izdržati do dva dana rada s jednim punjenjem. 

Iz Motorole navode da defy ima 4 GB RAM-a i 64 GB memorije, a dolazi s trostrukom stražnjom kamerom. Glavni senzor od 48 megapiksela s f/1,8 blendom te dubinskim i makro senzorima od 2 megapiksela. Prednja kamera snimat će fotografije od 8 megapiksela. Sve to pogoni Snapdragon SD662 s osam jezgri. 

Uz protuklizno kućište koje dolazi u zelenoj ili crnoj varijanti, defy ima i vezicu kojom možete telefon dodatno osigurati oko zgloba. 

U prodaju kreće tijekom ljeta, a stajat će 329 eura.