Obavijesti

Tech

Komentari 0

Startup AddVenture: Najveći svjetski stručnjaci u Zagrebu

Startup AddVenture: Najveći svjetski stručnjaci u Zagrebu
1

Konferencija se održava 20. travnja. Tijekom cijelog dana odvijat će se predavanja i Startup AddVenture globalno startup natjecanje, a nakon svega slijedi VIP večera

VIDEO

Kao dio Startup AddVenture 2015 turneje po Istočnoj Europi', u Zagrebu će se održati konferencija nalik onim nedavno održanima u Egiptu, Azerbejdžanu i Turskoj, gdje su ove konferencije prozvane TED-om startup konferencija.

Startup AddVenture će dovesti skupinu startup stručnjaka iz Silicijske doline, Europe i Zagreba. A budući da je ovo prvi događaj ovakvog tipa, CCC startups je za partnere odabrao poznata lokalna startup imena poput onih iz Netokracije, ZIP-a i Startup Croatia.

U sljedećih 15 godina više od milijardu ljudi pridružit će se srednjoj klasi, a 80 posto njih će živjeti izvan SAD-a. Središnja i Istočna Europa ima mladu populaciju pred kojom su brojne prilike koje treba iskoristiti. Činjenica je da je dosad vodeća sila u tehnološkim inovacijama dolazila iz Silicijske doline, no CCC Startups vjeruju da, uz odgovarajuće resurse i znanje, tehnološki poduzetnici mogu značajno poboljšati svoje živote i ekonomske situacije i u drugim državama. Upravo zato Startup AddVenture konferencija dovodi uspješne stručnjake da inspiriraju i potaknu obećavajuće mlade poduzetnike.

"Nove tehnološke platforme olakšavaju startupovima da pokrenu posao bilo gdje u svijetu. Pravi je trenutak da se poduzetnici u Hrvatskoj prime posla, a mi im planiramo pomoći svojim znanjem i svim resursima koje trebaju", izjavio je Vitaly M. Golomb, osnivački partner CCC Startupsa. 

Na jednodnevnom će eventu prisustvovati brojni predavači, pa tako i: John Biggs (urednik TechCruncha - vodeće tehnološke publikacije), dr. Burton Lee (predavač sa Stanforda koji podučava o europskim poduzetnicima i inovacijama), zvijezda TED konferencija - Dave Troy, Denys Zhadanov (Readdleov direktor marketinga, koji je odgovoran za više od 40 milijuna downloada aplikacija), naš Mate Rimac, te CCC-ijevi partneri Vitaly M. Golomb, Mike Reiner i Max Gurvits.

Tijekom cijelog dana održavat će se predavanja i Startup AddVenture globalno startup natjecanje, a nakon svega slijedi VIP večera sa zagrebačkim investitorima, partnerima i drugim stručnjacima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Ovo je prvi svjetski sustav za presađivanje glave: 'To je nekad bilo nezamislivo...'
ROBOT SVE ODRAĐUJE

VIDEO Ovo je prvi svjetski sustav za presađivanje glave: 'To je nekad bilo nezamislivo...'

Prvi svjetski 'sustav za presađivanje glave' je predstavljen javnosti s nadom da će početi s radom u roku od osam godina

Izvješće Amerikanaca: BMW, Jaguar i Volkswagen koristili zabranjene kineske dijelove
CARINSKI RAT

Izvješće Amerikanaca: BMW, Jaguar i Volkswagen koristili zabranjene kineske dijelove

BMW je uvozio automobile, Jaguar Land Rover dijelove, a Volkswagen je proizvodio automobile s dijelovima kineske grupe Sichuan Jingweida Technology, koja je u SAD-u zabranjena zbog prisilnog rada Ujgura, stoji u izvješću odbora američkog Senata za financije.
Stellantis upozorava: Carine na kineske aute mogu potaknuti inflaciju i neće riješiti problem
CARINSKI RAT

Stellantis upozorava: Carine na kineske aute mogu potaknuti inflaciju i neće riješiti problem

Carine na uvoz kineskih vozila u Europu i SAD "velika su zamka za zemlje koje ih se odluče uvesti", a zapadne proizvođače automobila neće poštedjeti restrukturiranja