Obavijesti

Tech

Komentari 4

Prezentacija vašeg proizvoda na webu nikad nije bila lakša

Prezentacija vašeg proizvoda na webu nikad nije bila lakša
1

Na tržištu je novi sustav za upravljanje sadržajem na vašoj web stranici i odlično je rješenje za svaku tvrtku koja želi alat za laku i brzu izgradnju weba!

VIDEO

Trebate li moćan alat koji će vam omogućiti stvaranje, održavanje i distribuciju raznih vrsta sadržaja na vašoj web stranici, Styria CMS (Content Management System) idealno je rješenje za vas.

Intuitivno sučelje Styria CMS-a olakšava i ubrzava proizvodnju sadržaja - uključujući multimediju i interaktivni sadržaj kao što su ankete, kvizovi, top liste ili diskusije, uređivanje je jednostavno i fleksibilno (drag&drop sustav), a integrirani analitički alati omogućuju donošenje brzih i točnih odluka.

Za online redakcije koje izvještavaju s mjesta događanja, tu je moderno rješenje koje omogućuje lako uređivanje sadržaja i na mobilnim platformama.

- Osim što ubrzava i olakšava svakodnevni posao svojim korisnicima, Styria CMS je stabilna, modularna i skalabilna platforma što znači brz i jednostavan razvoj i implementaciju novih funkcionalnosti ako se ukaže potreba za njima - objašnjava Marko Možina, voditelj Styrijinog CMS odjela, koji nudi i konzultacije, hosting, podršku, obuku korisnika, ali i razvoj jedinstvenih rješenja prema željama i potrebama svakog klijenta.

Svi alati unutar ovog CMS-a su napravljeni kako bi osnažili vaš brend na tržištu, a u Styriji su posebno ponosni na alat Traffic Eco System - napredni sustav widgeta za podizanje prometa na portalima unutar mreže. Styria CMS odlično je rješenje za medijske kuće i portale, ali i marketinške agencije, te zapravo svaku tvrtku koja želi alat s kojim će lako i brzo graditi svoje web stranice - paketi usluga različiti su i prilagodljivi. 

U ponudi je i razvoj mobilnih aplikacija

Tvrtkama koje žele prilagoditi svoje proizvode i usluge i za mobilne platforme, Styria nudi StyriaApps, uslugu razvoja mobilnih aplikacija za sve relevantne platforme.

Styria CMS i Styria Apps stižu iz digitalne radionice kompanije čiji su uspjesi najbolja referenca za njezine nove proizvode - sedam Styrijinih portala je među top 30 najčitanijih, od kojih su čak tri među prvih pet najposjećenijih web stranica u Hrvatskoj prema istraživanju gemiusAudience.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana