Obavijesti

Tech

Komentari 2

Umjesto Kindlea u pošti mu je stigao paket s uzorkom tumora

James Potten naručio je Kindle te se nemalo iznenadio kada je otvorio pošiljku i unutra pronašao uzorke tumora. Srećom, uzorci su brzo pronašli put do bolnice

VIDEO

Kupovina preko interneta ponekad zna biti nesigurna. No, ništa nije moglo pripremiti jednog Britanca na šok koji ga je snašao nakon što mu je stigla pošiljka. Umjesto željno iščekivanog Kindlea James Potten je na kućnu adresu dobio paket s komadom tumora!

Nevjerojatnim spletom okolnosti medicinska pošiljka iz Amerike je umjesto u Kraljevskoj bolnici u Londonu završila na kućnom pravcu nesretnog kupca e-čitača. 

Sve je ispala greška dostavljačke kompanije FedEx. Pottenov Kindle je zapravo prvotno stigao na pravu adresu, no kako tada nije bio kod kuće ostavljena mu je poruka. Po povratku je odmah obavijestio dostavljača i pozvao ga da se vrati nazad. Ovaj je to i učinio, ali ovog puta predao je krivu pošiljku. 

Umjesto tableta James je u pošiljci otkrio uzorak tumora i odmah posumnjao da se radi o krivoj dostavi, a ne o online prevari. 

- Činila se kao važna pošiljka koja treba biti dostavljena u bolnicu čim prije. Sigurno nije bez razloga bila slana iz Amerike za London, a sada je gubila vrijeme ovdje - ispričao je medijima James Potten. 

Na kraju je tumor završio na pravoj adresi, a Potten je dva dana kasnije dobio naručeni Kindle. Do pogreške je izgleda došlo zbog sličnosti u broju pošiljke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Otkrijte koliko je često vaše prezime u Hrvatskoj i svijetu
IMPRESIVNA STRANICA

Otkrijte koliko je često vaše prezime u Hrvatskoj i svijetu

Najčešće prezime na svijetu, Wang, dolazi iz Kine, a nosi ga čak 76 milijuna ljudi. Kako bi provjerili na kojem se mjestu nalazi vaše prezime pomoći će vam ove stranice

Uz ovaj maleni gadget imat ćete puno brži Wi-Fi u stanu
VIDEO

Uz ovaj maleni gadget imat ćete puno brži Wi-Fi u stanu

Rijetki su oni koji imaju idealnu situaciju s Wi-Fi signalom i u gotovo cijeloj kući jednako dobar signal. Pojačivači bežičnog signala mogu pomoći u tome da popravite kvalitetu Wi-Fi
U dirljivom videu za Dan žena Google slavi žene budućnosti
POGLED U BUDUĆNOST

U dirljivom videu za Dan žena Google slavi žene budućnosti

Kako bi obilježili Dan žena, Google je više od 300 žena pitao o njihovim željama i snovima. U sjajnom videu tako govore o plesu, davanju glasa onima koji ne mogu pričati...