Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Utjecaj kao biznis" tema je četvrte DIABLOG konferencije

DIABLOG je otvorio i early bird prijave za konferenciju po cijeni od 500 kuna, a događaj će se održati u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema,

0 komentara

Četvrto izdanje DIABLOGA, jedinstvene konferencije koja se bavi blogerima, influencerima i kreatorima sadržaja ove će se godine održati u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, u srijedu, 20. studenog.

Glavna tema ovogodišnjeg DIABLOGA, Utjecaj kao biznis, bavi se iskustvima influencera i blogera u poduzetništvu, medijskom biznisu i društveno angažiranim projek-tima, a po prvi put će uključiti i poslovne lidere kao influencere, odnosno zagaziti u domenu Employer Brendinga.

Na tu temu predavanje će održati Jelena Jelušić, Employer Branding Manager u kompaniji A1, koja će kroz nekoliko konkretnih primjera ispričati kako i zašto A1 an-gažira svoje zaposlenike kao influencere.

Nikola Stolnik, osnivač i direktor internacionalne esport platforme Good Game Glo-bal koja vješto spaja Employer Branding, gaming i team building, pričat će o fenome-nu esporta i utjecaju kojeg ta industrija ima na milijune ljudi u svijetu.

Za četvrto izdanje DIABLOGA upravo su putem sustava Entrio otvorene rane prijave po cijeni od 500 kuna, a sve novosti mogu se pratiti na web stranici www.diablog.hr, kao i na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message