Obavijesti

Tech

Komentari 2

Uz MAXtv TO Go aplikaciju mobitel postaje vaš daljinski

Uz MAXtv TO Go aplikaciju mobitel postaje vaš daljinski
1

Osim gledanja sadržaja na više pametnih uređaja, korisnici će sada pokretom prsta moći prebacivati sliku s mobilnog uređaja ili tableta na televizor

VIDEO

Korisnicima novih MAX2 i MAX3 paketa Hrvatskog Telekoma dostupna je nova MAXtv To Go aplikacija koja im omogućuje da istovremeno gledaju različiti sadržaj na više pametnih uređaja te mobitel koriste kao daljinski upravljač.

Osim gledanja sadržaja na više pametnih uređaja, korisnici će sada pokretom prsta moći prebacivati sliku s mobilnog uređaja ili tableta na televizor. Tako mogu u svakom trenutku, bez prekida, uživati u željenom televizijskom sadržaju.

Također, većina sadržaja Videoteke i sadržaja na zahtjev koji su korisnici kupili na MAXtv prijemniku bit će im dostupna i na MAXtv to Go aplikaciji, s time da dostupnost sadržaja ovisi o raspoloživosti prava za prikazivanje na drugim uređajima (TV, laptop, mobitel, tablet). Nova aplikacija korisnicima omogućuje korištenje i upravljanje svim funkcionalnostima koje su im inače dostupne na MAXtv prijemniku – TV vodiča, Snimalice, Videoteke, Videopaketa na pretplatu i sadržaja na zahtjev na mobitelu, tabletu i računalu.

MAXtv To Go aplikacijom korisnici će moći i u potpunosti zamijeniti klasični daljinski upravljač. Aplikacija omogućava upravljanje MAXtv prijemnikom poput prebacivanja programa, stišavanja i pojačavanja zvuka, pregledavanja programa, pregledavanja videoteke, programiranja snimanja i sl. Dodatno, omogućena je kontrola više MAXtv prijemnika u jednom kućanstvu.

Za korištenje mobilnog uređaja kao klasičnog daljinskog upravljača, dovoljno je samo pritisnuti ikonu za funkcionalnost daljinskog u novoj MAXtv To Go aplikaciji, nakon toga će se na ekranu pojaviti prikaz funkcionalnosti daljinskog upravljača.

Za preuzimanje nove MAXtv To Go aplikacije sve što korisnici trebaju napraviti je skinuti aplikaciju i prijaviti se sa svojim Telekom ID-em. Korisnici koji imaju više MAXtv računa, prilikom uparivanja samo trebaju odabrati koji od MAXtv računa žele povezati i postaviti ga kao zadani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno