Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Viber postaje glavni centar najljepše božićne čarolije

Viberova božićna inspiracija olakšava vam dijeljenje blagdanskog raspoloženja s cijelim svijetom. Sve što vam je potrebno za ljepši Božić i praznike ispunjene pozitivnim vibrama nalazi se na u samoj aplikaciji.

0 komentara

Vrijeme je Božića i lampice se pale, ali i temperatura pada, pa je sve teže cijeli dan provesti u shoppingu ili šetnji. Radije ostanemo u toplom domu, no ponekad osjećamo kao da smo malo zaglavili na kauču ili nas uhvati dosada. Drage nam osobe nisu uvijek blizu koliko bismo htjeli, a ta želja za druženjem s obitelji i prijateljima posebno nas obuzme oko blagdana. Zahvaljujući Viberu, jednoj od najdražih chat aplikacija na svijetu, nema mjesta panici. Od božićne čarolije dijeli vas samo jedan klik!

Ovog prosinca, Viber se pretvara u ekskluzivan centar blagdanske zabave, a sve što vam je potrebno za ljepši Božić i praznike ispunjene pozitivnim vibrama nalazi se na jednom mjestu, u samoj aplikaciji. Besplatni stickeri, chatbotovi ili communityji povezat će vas s dragim osobama, ali i zbližiti vas sa svim ljudima dobre volje diljem svijeta.

Pridružite nam se, pripremili smo vam toliko toga da bi nam pozavidjeo i Djed Božićnjak!

Svoje digitalno putovanje započnite preuzimanjem božićnog sticker paketa kojim ćete se odmah i pretplatiti na chatbota, a prava zabava tad tek počinje! Viberovi najnoviji božićni stickeri zagrijat će vam srce i poslužiti kao savršene malene čestitke, kojima možete obogatiti svoje poruke. Podijeliti ljubav i zahvalnost s onima koje volite možete bez obzira gdje se nalazili.

Nakon što ste pretplaćeni na chatbota, na Sticker marketu jednostavno pronađite svoje omiljene besplatne božićne sticker pakete, koji će obogatiti vaše razgovore i pomoći vam osmisliti najmaštovitije blagdanske poruke. Ove godine ne brinite, Viberov chatbot potaknut će vaše kreativne supermoći i ponuditi vam opciju izrade vlastitih GIF-ova, koji mogu sadržavati osobnu poruku, pa čak i glazbu.

I na kraju, kako bismo vam pružili pravu dozu zabave tijekom praznika, Viber je za vas odabrao najzanimljivije comunityje. Slobodno se pridružite onima u kojima se pronađete, bilo da su vezani uz vaše hobije ili vas zanimaju informacije o temi koja vam je bitna. Razgovorom s ostalim pratiteljima uvijek može uroditi i novim prijateljstvom s nekim tko s vama dijeli strast prema istim stvarima.

Cijela bit božićne čarolije je usrećiti ljude oko sebe, zbog čega je Viber ove godine krenuo u misiju širenja ljubavi putem svih alata koje aplikacija ima za ponuditi. Uživite se u duh blagdana i zabavite se slanjem digitalnih čestitki koje ste sami kreirali, podijelite sreću i proslavite s onima koji vam najviše znače, gdje god se nalazili.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message