Obavijesti

Tech

Komentari 0

Više od 250.000 kućanstava dosad spojilo usluge u Magenti

Više od 250.000 kućanstava dosad spojilo usluge u Magenti
1

Stalan rast broja korisnika Magente 1 jasan je pokazatelj kako smo na tržištu prije četiri godine učinili odličan potez i ponudili jedinstven koncept koji odgovara potrebama korisnika, kaže HT-ov Richard Brešković

VIDEO

Magenta 1, proizvod Hrvatskog Telekoma koji objedinjuje sve telekom usluge, nakon četiri godine broji više od 250.000 kućanstava, objavili su iz HT-a.  Magenta 1 korisnicima omogućuje kombiniranje fiksnih i mobilnih usluga, pa u slučaju smetnji po fiksnom internetu korisnicima se na mobilnoj strani aktivira neograničeni internet bez naknade sve do otklanjanja poteškoća.

Korisnicima je također na raspolaganju MAXtv usluga koji je moguće pratiti i na svakom smart uređaju preko MAXtv To Go aplikacije. Tu je i Pickbox, mogućnost naknadnog gledanja TV sadržaja i 30 sati prostora za njegovo snimanje, kao i dodatne fiksne minute prema zemljama EU i svijeta. Korisnici Magente 1 koji ne koriste MAX Premium paket s dostupnim svim programskim paketima, mogu svaki mjesec besplatno birati između četiri dodatna paketa: MAX Arena, HBO Premium, Proširenog i Sport Klub paketa. U Magenti 1 korisnici ostvaruju i dvostruko veću količinu  podatkovnog prometa u mobilnim tarifama, a dostupna im je i Stream On opcija preko koje na svojim mobilnim uređajima mogu neograničeno gledati video sadržaje preko mobilnih aplikacija HBO GO, Pickbox, YouTube i MAXtv To Go te aplikacija po izboru, bez potrošnje internetskog prometa.

- i uvijek im donosi više. Proteklih tjedana smo svi svjedočili koliko su vrhunska mreža i sadržaj važni za kontinuitet poslovanja i života općenito. Upravo je Magenta 1 primjer takve usluge i pristupa korisnicima – bogata premium sadržajima, svojim korisnicima pruža najbolje korisničko iskustvo i pouzdanost fiksnih i mobilnih usluga, što je evidentno ne samo iz rasta broja korisnika, nego i njihovog kontinuirano najvećeg zadovoljstva - rekao je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma koji je i nagradio 250.000 korisnika.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta
PRISTUPAČAN I SNAŽAN

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta

X8b dolazi u kućištu tankom samo 6,8 mm te je među najtanjim uređajima, a i prilično je lagan sa svojih 166 grama.
Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.