Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za samo pola sata do kredita od 10.000 do 40.000 kuna

Addiko banka predstavila je prvu Virtualnu poslovnicu za koju kažu da je bankarstvo budućnosti - sve je digitalno, jednostavno, praktično, brzo i prilagođeno potrebama i željama korisnika

Foto: Addiko bank

Digitalizacija nije nužna, ona je presudna. Ništa od naših uspjeha proteklih godina ne bi bilo moguće, a da digitalna strategija nije sastavnim djelom naše poslovne strategije. Odobrenje kredita u 30 minuta na temelju samo osobne iskaznice, Express poslovnica, Addiko Chat banking – to su sve stvari koje je Addiko prvi i jedini predstavio pomičući granice i kreirajući bankarstvo budućnosti. Tako je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko Bank d.d., predstavio Addiko Virtualnu poslovicu, prvu potpuno digitlanu poslovnicu u Hrvatskoj.

Addiko Virtualna poslovnicama zapravo je  bankarstvo budućnosti – sve je digitalno, jednostavno, praktično, brzo i prilagođeno potrebama i željama korisnika. U Virtualnoj poslovnici korisnici mogu aplicirati za Addiko Blic kredit u iznosu od 10.000 do 40.000 kuna i s rokom oplate od 3 do 5 godina, te otvoriti tekući račun. Cijeli proces je od početka do kraja, od prijave, preko ispunjavanja dokumentacije, do odobrenja i elektronskog potpisa u potpunosti online. Sve što podnositelj zahtjeva za Addiko Blic kredit treba jest osobna iskaznica, mobilni telefon, tablet ili osobno računalo s kvalitetnom kamerom, token za ulazak u aplikaciju internetskog bankarstva matične banke te 15 do 30 minuta vremena.

Podnositelj kreditnog zahtjeva tako može iz udobnosti svog doma sam unijeti podatke koji su potrebni za obradu kreditnog zahtjeva, nakon čega u razgovoru s agentom kontakt centra koji traje par minuta slijedi video identifikacija. Tada podnositelj dobiva individualni certifikat s jedinstvenim PIN-om i jednokratnom lozinkom, sam tada odabire željeni iznos i rok otplate, a za kraj u slučaju zadovoljavanja uvjeta i odobrenja kredita dobiva Ugovor i svu dokumentaciju koju potpisuje digitalno, te u samo nekoliko klikova dolazi do kredita. Iz Addika najavljuju, sve je gotovo u pola sata. Također, preko Virtualne poslovnice može otvoriti račun u njihovoj banci, a uskoro namjeravaju proširiti svoje usluge. Addiko Virtualna poslovnicama bit će otvorena radnim danom od 9 do 22 sata, subotom od 9 do 14 sati. 

"Upravo je ta digitalna komponenta omogućila i dvoznamenkasti rast našeg poslovanja u strateškim segmentima Poslovanju s građanstvom te malim i srednjim poduzetnicima. Pa smo tako od uglednog The Bankara dobili priznanje za najbolju banku u Hrvatskoj 2018.", napominje Mario Žižek.

Tema: Pametna kuna

Message