Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Želite top novitete? Samsung će ih gurati u jeftinije telefone

Samsungov direktor rekao je kako bi se njihovi jeftiniji telefoni mogli naći u prednosti za tehnološke novitete i rješenja u odnosu na top modele i to kako bi im dodatno podigli prodaju.

Foto: Samsung
0 komentara

Najnovije mogućnosti poput dodatnih kamera, senzora ili skeniranja lica često su rezervirane prvo za najsnažnije modele koji stižu na tržište, ali Samsung bi uskoro mogao krenuti u drugom smjeru. To je najavio DJ Koh, direktor Samsungovog mobilnog odjela, u razgovoru za CNBC

On je rekao kako su u prošlosti nove tehnologije i prednosti koje čine razliku donosili na top modele, a potom su ih prenosili na telefone srednjeg ranga. Ove godine tu strategiju mijenjaju i počinju sa uređajima srednjeg ranga. Za to su morali i reorganizirati cijeli odjel u komapniji, a prvi telefon s tim novim dizajnerskim pristupom trebali bi biti novi uređaji iz Galaxy A serije. Tu se radi o telefonima koji su puno jeftiniji od top modela, ali opet su nešto skuplji od najjeftinijih modela na tržištu. 

Jedan od razloga je i taj da se dodatno podigne prodaja uređaja koji su popularni na brojnim tržištima gdje cijena igra ključnu ulogu. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message