Obavijesti

Tijekom listopada popusti u Hespo-u do 30%

Tijekom listopada popusti u Hespo-u do 30%
5

Spavaća je soba najintimniji prostor u našem domu i njeno uređenje utječe na mnoge aspekte našeg života. Naša je soba naše utočište od stvarnog svijeta i svakodnevnih problema.

Iznimno je bitno stvoriti ugodan prostor u kojem nema nepoznanica i gdje sve oko nas osigurava mir i spokoj, te udoban i čvrst san nama i našoj obitelji.

Na sjeveru Hrvatske, međimurska tvrtka Hespo, proizvodi gotovo sve potrebno da bismo opremili našu spavaću sobu i stvorili ugodnu oazu unutar zidova svog doma. Kvalitetan krevet, madrac i dobro odabrani jastuci svakako su jedne od najvažnijih stvari koje trebamo osigurati ako želimo da naša jutra budu ispunjena harmonijom, naša tijela odmorena i energija regenerirana. Velik je broj Hespo modela tapeciranih i drvenih kreveta, raznovrsnih madraca, podnica i jastuka, te vam Hespo nudi mogućnost odabira upravo one kombinacije koja najviše odgovara baš osobno vama, po tvrdoći, sastavu, visini, veličini. Odvojite vremena kada krenete u opremanje svoje spavaće sobe jer to je prostor u kojem će započeti i završiti svaki vaš dan. 

Nemojte pritom zanemariti pažljivo odabrati i namještaj. Hespo proizvodi pet programa namještaja za spavaće sobe: Ella, Marta, Mia, Enea i Dora te program Funky za mladenačke sobe. Sve navedene programe odlikuje jako veliki broj kombinacija elemenata, mogućnost odabira tamnih ili svijetlih drvnih dekora ili fronti visokog sjaja koje će u vašoj sobi stvoriti zanimljivu igru refleksija i tako stalno činiti sobu novom. 

Hespo namještaj je lijep, ali i funkcionalan i ravnoteža je suvremenog načina života i povratka tradiciji i toplini doma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Potražite Hespo proizvode u vašem salonu namještaja te ostvarite i dodatne pogodnosti, svakog mjeseca neke nove. Na primjer, madrac Exclusiv s džepićastom jezgrom i antibakerijskom navlakom sve do 20.listopada ima popust od čak 30 % za plaćanje gotovinom ili popust od 20% za ostale oblike plaćanja.

Nadalje, do kraja listopada traju popusti od 20% za gotovinsko plaćanje za spavaće sobe Marta, Dora, Enea i Mia, dječju sobu Funky, tapecirane krevete Premium i Zara, podnice Sana M i Tripod S, pet modela madraca i visokokvalitetene jastuke od gela, memory pjene, d dodacima sljeza ili aloa vere.

Na adresi www.hespo.hr  potražite sve detalje o izboru, karakteristikama i opcijama Hespo madraca, jastuka, podnica, tapeciranih kreveta, javite se emailom na salon@hespo.hr ili pratite Hespo na Facebook-u

O tome da li smo dovoljno mirno i udobno spavali ovisi kvaliteta našeg dana kao i spremnost na nove izazove koje on nosi. Odaberite mudro. Odaberite Hespo.

Hespo je partner u kojeg već 25 godina imamo povjerenje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...