Obavijesti

Tjedan knjige na Mondu uz zabavne i napete naslove!

Tjedan knjige na Mondu uz zabavne i napete naslove!
1

Na Mondu smo pripremili ekskluzivne popuste čak do 95% na više od 600 atraktivnih naslova! Obogatite kućnu biblioteku i kupujte iz udobnosti vlastitog doma.

U studenome je sve u znaku knjige: od 12. do 17. studenog održava se sajam Interliber, a do 15. studenog traje Mjesec hrvatske knjige. I Mondo je odlučio literarno obogatiti ovu jesen i zimu te vam u danima posvećenima knjigama i čitanju u suradnji s hrvatskim izdavačkim kućama nudi popularne naslove brojnih domaćih i stranih autora po odličnim cijenama. Iz udobnosti doma, bez čekanja u redovima, izaberite između 600-njak naslova i uštedite čak do 95% - od 12. do 17. studenog samo na Mondu!

Naslove Algoritma naručite po cijenama sniženima za 20%, Ocean More nudi popuste od 20 do 50%, naslove iz VBZ-a kupite s popustom od 20%, kupnjom naslova izdavačke kuće Znanje ostvarujete popust od 25 do 95%, Fokus daruje 20% popusta, Fraktura 11-38%, a Naklada Ljevak poklanja popust do 70%.

Algoritam predstavlja nekoliko popularnih i raznolikih naslova. Uz kuharicu Jamiea Olivera Sve za 15 minuta naučite kuhati superbrza i hranjiva jela, a kupite je na Mondu po sniženoj cijeni od 135,20 kn. Uz knjigu Guinness World Records 2014 zakoračite u nevjerojatni svijet rekorda u novom izdanju najprodavanije knjige s autorskim pravima na svijetu, a snižena je za 20% - kupite je za 159,20 kn.

Ekskluzivno na Mondu potražite treći dio Sjenovitog uspona kojim se nastavlja ep o misteriji, ljubavi i izdaji, tetralogije Tada Williamsa, jednog od najznamenitijih pisaca fantastike. Algoritam vas odvodi u novi posjet ovom svijetu punom sve mračnije čarolije, a snižena cijena je 135,20 kn.

Čitanje u mozgu: Znanost i evolucija ljudskog izuma zamišljena je tako da širem čitateljstvu na pristupačan način predstavi rezultate dva desetljeća dugog istraživanja. Saznajte mijenjamo li radikalno čitanjem svoj mozak, jesu u mozgu uvijek ista područja zadužena za čitanje i može li se disleksija premostiti? Knjigu iz biblioteke Facta potražite ekskluzivno na Mondu po cijeni sniženoj za 20% od 159,20 kn.

Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao urnebesna je humorno satirična priča Jonasa Jonassona o Allanu koji je nakon burnoga života uoči svoga svečanog stotog rođendana zapalio iz doma za starije osobe jer je alergičan na troznamenkaste proslave. Rastreseno je popalio tajanstvenu putnu torbu na kotačiće pa ga zato punih mjesec dana natjerava švedska policija. Stogodišnjaka u izdanju Fokusa kupite po cijeni od 79,20 kn.

Naklada Ocean More predstavlja naslov Alice Munro koja je nagrađena Nobelovom nagradom za književnost za 2013. godinu: prozu Služba, družba, prošnja, ljubav, brak po cijeni od 119,20 kn.

Iz opusa izdavača Znanje izaberite super zabavne naslove Moja čudesna knjiga o piratima i dinosaurima. Knjige su prepune zadivljujućih preklopnih umetaka na izvlačenje i otklapanje te iznenađenja koja se izdižu s njihovih stranica, a na Mondu su snižene za 25% i cijena svake je 59,90 kn.

T. C. Boyle u romanu América pripovijeda o tragikomičnom i ironičnom prikazu života suvremene američke srednje klase i ilegalnih emigranata. Knjiga je snižena za 36% i dostupna na Mondu za 100,00 kn.

PoluSvijet: Proljeće nastavak je uspješnice Roda Reesa Polusvijet: Zima, majstorske kombinacije znanstvenofantastičnog romana i trilera. PoluSvijet je serija u kojoj uzbuđenja ne nedostaje, a njezin drugi dio svoje će čitatelje držati u napetosti do samoga kraja.  Cijena je snižena na Mondu za 22% i sada iznosi 140,00 kn.

U kratkom romanu Promjena dobitnik Nobelove nagrade za književnost za 2012. Mo Yan, pokazuje život i njegove promjene iz perspektive običnog čovjeka te  čitatelju oslikava punokrvni, pulsirajući život Kine, koju upoznajemo onakvu kakva uistinu jest. Iskoristite popust od 19% i naručite knjigu po cijeni od 80,00 kn.

Čitajte napete trilere s potpisom Larsa Keplera koji bez sumnje piše najčitanije suvremene švedske trilere. Na Mondu izaberite sva tri napeta nastavka na sniženju od 19 do 28%: Hipnotizer, Paganinijev ugovor i Svjedok vatre.

Uz kriminalistički triler Nestala Gillian Flynn besplatno dobivate i drugu knjigu iste autorice - Oštri predmeti. Nestala je na sniženju od 19% i cijena na Mondu je 120,00 kn.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na 6 rata i Diners na 2-12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...