Obavijesti

Tjedan ljubavi u Meblu do 19.02.! Popusti i pokloni!

Tjedan ljubavi u Meblu do 19.02.! Popusti i pokloni!
12

Do 19. veljače iskoristite 10 do 20% popusta na sve Meblo krevete i garniture na razvlačenje te dodatnu pogodnost: GRATIS PREKRIVAČ!


Valentinovo u Meblu traje cijeli tjedan! Pozivamo vas da do 19. veljače iskoristite 10 do 20% popusta na sve Meblo krevete i garniture na razvlačenje, a uz kupnju akcijskih modela na POKLON dobivate atraktivni pamučni prekrivač

U spavaćoj sobi započinjemo i završavamo gotovo svaki dan našega života. Upravo iz tog razloga vaša spavaća soba morala bi biti istodobno lijepa i funkcionalno uređena kvalitetnim namještajem. U širokoj ponudi Meblovih spavaćih soba zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu.

Posebno ističemo krevete iz linije  Punkt koji predstavljaju idealan omjer cijene i kvalitete i oličenje su funcionalnosti i stila. Moderni kreveti u različitim bojama, dimenzijama i materijala sa ili bez spremišta idealno su riješenje za suvremene obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 Korištenje najkvalitetnijih materijala u kombinaciji sa iskusnim proizvodnim timom garancija su za vrhunski proizvod. Za isporuku odmah na raspolaganju su kreveti Gramos, Jana i Viola u dimenziji 200x160, 200x180, po akcijskoj cijeni već od 3.199,20 kn.

U tjednu ljubavi nudimo Vam multifunkcionalnu garnituru Vega-Z uz uštedu od čak 1.333kn. Riječ je o garnituri koja zadovoljava potrebe za smještajem gostiju i to vrlo jednostavnim prerasporedom elemenata bez posebnih sistema razvlačenja.

Osim navedenog, pozivamo vas da do kraja veljače iskoristite popust od 15% na kompletan Miotto asortiman koji uključuje blagovaonice, dnevne i spavaće sobe te asesoare vrhunske kvalitete i dizajna. Miotto predstavlja cjelokupni životni koncept koji sjedinjuje trendove i stilove iz cijelog svijeta. Vrlo je profinjen u svojoj suštini i već na prvi pogled pobuđuje osjećaje bezvremenske privlačnosti i ljepote.

Posjetite najbliži Meblo salon – ili obavite kupnju jednim klikom na Meblo web shop. Razveselite se kupovinom u Meblu i budite sretni i zaljubljeni!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu