Obavijesti

Show

Komentari 7

'Tvrdoglava je, na Severinu sam često zbog toga galamio'

'Tvrdoglava je, na Severinu sam često zbog toga galamio'
4

Slovenski redatelj kaže kako se s pjevačicom svađao, ali su se uvijek vrlo brzo pomirili. Dodao je da će se uskoro družiti jer turneju nastavljaju u Dubrovniku

Art direktor Severinine turneje “Dobrodošao u klub”, slovenski redatelj Tomaž Pandur, u zagrebačkoj Laubi predstavio je izložbu svojih slika pod imenom “Dječaci”.

Severina nije stigla na svečano otvorenje njegove izložbe.

- U Londonu je do sljedećeg tjedna - rekao je Tomaž.

Nije želio otkriti što pjevačica radi i je li ondje poslovno ili privatno. Dodao je da će se uskoro družiti jer turneju nastavljaju u Dubrovniku. S pjevačicom mu je, kaže, užitak raditi. Ipak, priznaje da su se znali posvađati dok su uvježbavali koreografiju.

- Bilo je trenutaka kada sam morao i galamiti na nju, ali i na cijelu ekipu. Tvrdoglava je, ali zna i popustiti kada vidi da nije u pravu. Sve su to zapravo bile kreativne svađe – rekao nam je slovenski redatelj.

Od svih koncerata koje su do sada imali, i njemu i Severini najdraži je, kaže, onaj u zagrebačkoj Areni u kojoj je bilo 18.000 ljudi. 

- Seve je bila u formi života, nikad ljepša - zaključio je Pandur.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7
Ivančica Pahor: Pobijedit ću rak zbog svoje majke i kćeri...
BIVŠA MISICA ZA 24SATA

Ivančica Pahor: Pobijedit ću rak zbog svoje majke i kćeri...

Ivančici su nedavno otkrili karcinom limfnih čvorova. Primajući satima kemoterapiju smogla je snage pričati o svojoj borbi
Otto, Selma i Egon završili su u strest testu, a Krunoslav je oduševio žiri u 'MasterChefu'
'Ispunio sam cilj, pobijedio sam sam sebe'

Otto, Selma i Egon završili su u strest testu, a Krunoslav je oduševio žiri u 'MasterChefu'

Kandidati su u samo tri minute morali prikupiti namirnice, a zatim u 60 minuta osmisliti jelo s najmanje tri komponente, u kojima je jedna morala biti upravo tehnika koju su dobili