Obavijesti

Komentari 0

Uključite se u igru i osvojite knjige o uspjehu i poslovanju!

Uključite se u igru  i osvojite knjige o uspjehu i poslovanju!
1

Pametna kuna i Naklada Ljevak vam u sklopu projekta Pametnom idejom do uspjeha poklanjaju 27 knjiga iz područja marketinga, managementa i financija

Natječaj Pametnom idejom do uspjeha približava se svojem kraju, a Pametna kuna sve vas knjigoljupce i one željne znanja nagrađuje s 27 vrijednih i poučnih knjiga.

Prvi krug, u kojem smo poklanjali knjige iz područja marketinga je gotov, a u narednih tjedan dana ćemo dijeliti knjige vezane uz management.

Taj drugi krug igre traje od 14. 11. u 11 sati do 21.11. u 10:59 sati, ali to nije kraj igre jer upravo tada započinje treći krug igre u kojem ćemo poklanjati knjige iz područja financija.
3.krug: 21. 11. u 11 sati – 28. 11. u 10:59 sati

Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri, sve što trebate napraviti je odgovoriti na jedno jednostavno pitanje koje ćete pronaći na OVDJE, a svoj točan odgovor nam pošalite na  email adresu urednistvo@pametnakuna.hr.

U narednom tjednu projekta Pametnom idejom do uspjeha obrađujemo područje managementa te se knjige koje vam poklanjamo vežu uz njega. Prijavite se jer možete osvojiti:
3 x Poslovni uspjeh, Richard Parkes Cordock
3 x Četverosatni radni tjedan, Timothy Ferriss
3 x J*** mi se, John C. Parkina

3 x "Poslovni uspjeh", autor Richard Parkes Cordock - U ovoj inspirativnoj knjizi otkrit ćete zašto poduzetnici postižu rezultate čak i kad se čine nemogućima te naučiti kako su poduzetnički duh, inoviranje i spremnost na promjene jedini način kako ostati ispred svojih konkurenata.

3 x "Četverosatni radni tjedan", autor Timothy Ferriss -  Knjiga govori o stjecanju hrabrosti za korjenito mijenjanje životnog stila. Ona čitatelja potiče da ozbiljno razmotri bitno pitanje koje se najčešće izbjegava: Što zaista želim od svog života?

3 x knjiga 'J*** mi se, najuzvišeniji duhovni put', autora Johna C. Parkina: Otkrijte kako reći j*** mi se svim vašim problemima i brigama. Recite j*** mi se svemu što biste 'trebali napraviti' u životu i napokon učinite što zapravo želite, bez obzira na to što drugi o tome mislili.

U trećem krugu igre se bavimo financijama, stoga ne zaboravite provjeriti koje ćemo vam zanimljive knjige tada poklanjati.

Dobitnike iz drugog kruga objavljujemo 21. studenog u 11 sati, a sadašnje možete pogledati ovdje.

Informacije o knjigama možete pronaći na web stranici Naklade Ljevak.
Detalje nagradne igre potražite ovdje.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je
Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.