Obavijesti

Unaprijedite svoje poslovanje uz pomoć stručnjaka

Unaprijedite svoje poslovanje uz pomoć stručnjaka
1

I ove se godine 24sata u suradnji s Poslovnim dnevnikom Vam omogućuje da se prijavite za sudjelovanje u projektu ˝Poslovanje na kvadrat˝ i unaprijedite poslovanje

Dragi poduzetnici, i ove se godine 24sata u suradnji s Poslovnim dnevnikom Vam omogućuje da se prijavite za sudjelovanje u projektu ˝Poslovanje na kvadrat˝ kojem je cilj pomoći malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima. Osim što poduzetnicima može pomoći da svoje poslovanje dovedu na višu razinu te prijeđu prepreke koje su im kočile poslovni napredak, sudjelovanje u natječaju Poslovanje na kvadrat za poduzetnike ima i mnoge druge benefite.

Prije svega, sudjelovanjem u projektu Vaša će tvrtka biti prisutna kroz medijske objave putem Styrijinih medijskih kanala 24sata i Poslovnog dnevnika te će dobiti besplatnu pretplatu na Poslovni dnevnik.
Uz to, finalistima natječaja, tvrtka Algebra te njezina sestrinska tvrtka ITodjel, organizirat će skupnu radionicu s temom "Unapređenje poslovanja kroz pametnu IT infrastrukturu“ te pojedinačne konzultacije i izradu prijedloga optimizacije informatičke infrastrukture svake firme finalista.
Također, jednoj odabranoj tvrtki, Algebra i ITodjel omogućit će implementaciju i prilagodbu optimalnog Office 365 rješenja u oblaku sa do 5 korisničkih računa u trajanju godinu dana.

Osim toga, sudjelovanje u projektu poduzećima će omogućiti da nađu nove kupce, povećaju svoju efikasnost, povećaju obim prodaje te prošire tržište.

Podsjetimo, troje finalista prve sezone projekta - tvrtka Evenio, Pčelarstvo Daruvar i SF klima, grijanje - zahvaljujući stručnjacima Goranu Blagusu iFilipu Jeliću i uz pomoć generalnog pokrovitelja VIP-a te partnera projekta HP-a i INE unaprijedili su svoje poslovanje i stekli korisno znanje koje im je već na samom početku projekta pomoglo da poboljšaju svoje poslovanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ove godine izazovi su još veći te smo broj finalista povećali na četiri. Tako ćemo unutar perioda od pet mjeseci omogućiti kandidatima seriju edukacija koje će se baviti ključnim problemima za njihovo poslovanje te im omogućiti besplatnu pomoć u obliku savjeta.Tim stručnjaka ponovno čine Goran Blagus koji će voditi coaching treninge i pratiti napredak odabranih firmi kroz razdoblje od pet mjeseci te Filip Jelić, koji je zadužen za financijsko savjetovanje.

Natječaj je za poduzetnike potpuno besplatan, a prijave traju do 16. listopada 2013. Prijavite se!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu