Obavijesti

Unesite glazbu u svoj život uz nove boje zvuka!

Unesite glazbu u svoj život uz nove boje zvuka!
4

Japanski proizvođač glazbala, elektroničke i audioopreme s tradicijom dužom od 125 godina ove je godine na tržište stavio 23 multi-room uređaja među kojima su HiFi pojačala, AV receiveri, bežični zvučnici i soundbarovi

Yamaha je ime koje korisnicima ulijeva sigurnost i pouzdanost u kvalitetu proizvoda. Danas je to jedna od vodećih tvrtki na području proizvodnje glazbenih instrumenata i profesionalne opreme koja ima svoje pogone u 35 zemalja i oko 70 tvornica diljem svijeta.

Kombinirajući bogato iskustvo, svu raspoloživu modernu tehnologiju i opsežan know-how, stručnjaci iz Yamahe su još prije desetak godina razvili revolucionarnu tehnologiju koja nosi ime MusicCast. No, svijet je tek sad spreman prihvatiti sve prednosti koje ova tehnologija donosi. MultiCast nudi kompleksne i sofisticirane funkcije koje olakšavaju prijenos glazbe u svaku prostoriju vašeg doma bez nepotrebnih kablova i komplikacija.

Fleksibilnost kao ključni element MusicCasta omogućava da se bilo koja komponenta unutar kućnog sustava pretvori u izvor glazbe i listu streama na ostale MusicCast uređaje - TV zvuk sa soundbara, CD zvuk s mikrolinije ili reprodukcija glazbe preko Bluetootha ili AirPlaya.

Ideja koja stoji iza ove tehnologije je održivost koja već danas u fokusu ima tehnološki razvoj budućnosti, tako da bi svi Yamahini uređaji u dogledno vrijeme trebali nositi oznaku: MusicCast.  Ovo je obećanje kojim se Yamaha obvezuje svim svojim dosadašnjim i budućim kupcima - bežična budućnost je postala nezamisliva bez multi-room uređaja!

Fleksibilnost sustava koji isporučuje svoja obećanja MusicCast se proširuje kako bi odgovarao vašim potrebama, pružajući bežičnu reprodukciju multiroom audio kontrolom pomoću jednostavne MusicCast aplikacije.

Dostupan u širokom rasponu AV prijemnika, zvuk barova i zvučnika, MusicCast nudi više mogućnosti i svestranosti nego ikada prije. Prednost je što svi MusicCast uređaji sadrže Bluetooth prijemnik i predajnik, što ga čini kompatibilnim i s drugim bluetooth uređajima, koji ne moraju nužno biti dio MusicCast obitelji - slušalice, ili drugi bluetooth zvučnici npr.

Iz ponude domaćeg distributera Yamahinih uređaja izdvajamo:

ISX - 80 Integrirani audio sustav

Lijep umjetnički dizajn ovog audio uređaja poboljšava bilo koji stambeni prostor. Njegov metalni i aluminijski okvir proširen je luksuznom teksturom, te ga je moguće objesiti na zid poput slike. Kompatibilan je s novim Yamahinim MusicCast sistemom što znači da možete uživati u glazbi kao nikada prije.

WX - 030 Bežični glazbeni zvučnik

Kompaktna veličina ovog uređaja omogućuje vam  uživanje u glazbi bilo gdje u vašem domu. Pasivan dizajn radijatora nudi iznenađujuće jak izlazni bas, a stereo uparivanje omogućava povezivanje dvije jedinice za širi stereo zvuk. Objesite ga na zid ili ga postavite na policu te uživajte u vašoj omiljenoj glazbi.

RX-V479

Ovaj prijamnik je savršeni izbor za kontrolni centar vaše mreže MusicCast uređaja. Bežično slušanje glazbe u svakoj sobi preko Bluetooth-a, Wi-Fi-a, AirPlay, AV Controller aplikacije i drugih funkcija.  Snažan 5-kanalni zvuk. ECO stanje za 20% manju potrošnju struje. 

YST -1600

MusicCast za uživanje u raznovrsnim izvorima glazbe bilo gdje u vašem domu. Izniman napredak za uživanje  u glazbi. Stilizirani slim Soundbar sadrži Digital Sound Projector tehnologiju za stvaran 5.1 surround zvuk. HDCP 2.2 kompatibilna HDMI podrška za 4K Ultra HD input. Pogodan za smještanje ispod TV-a zbog svoje veličine (visina od samo 6.5cm).

Podržava glazbeni sadržaj visoke rezolucije

Svi modeli podržavaju visoku rezoluciju formata (DSD, WAV / FLAC / AIFF, Apple Lossless), omogućujući vam da reproducirate visoku rezoluciju streaming izvora zvuka i potpuno zadržite kvalitetu originala zvuka. A, budući da je svaki uređaj opremljen funkcijom ekvilizator, možete fino podesiti da zvuči baš kao što želite.

MusicCast korak u budućnost u svakom pogledu, bilo da je riječ o kvaliteti  zvuka ili funkcionalnosti uređaja. Sve informacije o MusicCast uređajima,  cijenama i dostupnosti uređaja potražite kod ovlaštenog zastupnika:

 NOVE BOJE ZVUKA
 B.Adžije 31/1
 10 000 Zagreb
Ili na www.bojezvuka.hr.
https://www.facebook.com/novebojezvuka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je
Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama