Obavijesti

Upala mjehura? Rješenje koje djeluje u 30 minuta!

Upala mjehura? Rješenje koje djeluje u 30 minuta!
1

Patite od čestih infekcija mokraćnog mjehura? Antibiotici i uvin čaj više ne pomažu? D-manoza je ono što je potrebno!

Zločeste bakterije!

Svake godine, svaka peta žena oboli od upale mokraćnog mjehura, a svaka druga barem jedanput u životu. Infekciju obično izaziva bakterija E-coli.

Esherichia coli prirodno živi u crijevima čovjeka i nije zločesta bakterija; međutim, problem nastaje njezinim prelaskom iz crijeva u mokraćni mjehur do čega može doći zbog loše higijene ili nakon spolnog odnosa. Bakterija se širi i uzrokuje neugodne simptome poput peckanja prilikom mokrenja, umjerenih do neizdrživih bolova u trbuhu i učestalog mokrenja.

Opasnost terapije antibioticima

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kada se simptomi prvi put pojave, liječnik će u većini slučajeva prepisati terapiju antibioticima. Međutim, antibiotici nisu bezopasni jer ubijaju i dobre bakterije koje su potrebne vašem organizmu. Uostalom, često se nakon terapije antibioticima bakterija vraća i stvara se začarani krug koji nas obeshrabruje i tjera u očaj. Upravo zbog toga, sve više ljudi traži prirodan način liječenje infekcije urinarnog trakta. Jedan takav proizvod koji pokazuje izvrsne rezultate u liječenju urinarnih infekcija i koji bi se trebao naći u svakom domu je D-manoza. 

Kako djeluje D-manoza?

D-manoza je jednostavan, prirodan šećer koji se ne metabolizira tj. ne utječe na razinu glukoze u krvi te je zbog toga pogodan za dijabetičare, trudnice i djecu. Djeluje tako da se veže na bakterijske trepetljike s kojima se bakterija kači za sluznicu mokraćnog mjehura, i na taj način onemogućava bakteriji da se prikači za stjenku mjehura i uzrokuje upalu, a sama bakterija se time lako uklanja i brzo izlučuje iz samog mjehura. 

Najprodavanije rješenje – Urifar®

Jeste li znali, da je Urifar® najprodavaniji Sensilabov proizvod u hrvatskim ljekarnama? On sadrži kombinaciju D-manoze i ekstrakt nara tj. polifenolni kompleks, i koristi ga na tisuće žena.

D-manoza je odgovorna za brzo i učinkovito djelovanje Urifara®. Posebno je djelotvorna kod infekcija uzrokovanih bakterijom Esherichia coli iako pokazuje dobre rezultate i kod drugih upala uzrokovanih Gram negativnim bakterijama.

Budući da se Urifar® u glavnom nabavlja u ljekarnama, u čast nam je da smo čitateljima 24sata uspjeli osigurati ovaj jedinstveni prirodni proizvod po sniženoj cijeni:

SAMO DANAS za čitatelje 24sata: Urifar -20%!

Kliknite ovdje i napunite kućne zalihe dok traje akcija >>


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer