Obavijesti

Upišite RRiF studij i napravite korak naprijed u karijeri!

Upišite RRiF studij i napravite korak naprijed u karijeri!
1

Stručni studij u trajanju od tri akademske godine provodi se po načelima Bolonjskog procesa, a završetkom studija stječe se stručni naziv stručni/a prvostupnik/ca ekonomije

Unatoč uvjetima visoke nezaposlenosti računovodstveni i financijski stručnjaci  brzo pronalaze zaposlenje. Potrebu za ovakvim kadrovima imaju  ne samo velike korporacije, banke, osiguravajuća društva već i brojni mali i srednji poduzetnici te ustanove. Upravo ta potreba prednost je prvostupnika RRiF Visoke škole jer je RRiF Visoka škola za financijski menadžment jedna od rijetkih Visokih škola koja provodi stručni studij isključivo usmjeren ka obrazovanju stručnjaka s područja računovodstva i poreza.

Stručni studij u trajanju od tri akademske godine (180 ETCS bodova) provodi se po načelima Bolonjskog procesa, a završetkom studija stječe se stručni naziv stručni/a prvostupnik/ca ekonomije. 

Tijekom studija studenti stječu znanja, vještine i kompetencije koje ih pripremaju za rad i koje će biti glavni čimbenik njihovog daljnjeg napredovanja jer budući poslodavci ne moraju trošiti dodatno vrijeme i financijska sredstva kako bi studenti znanja stečena na RRiF Visokoj školi primjenjivali u praksi.

Studenti su u mogućnosti putem programa studentske razmjene steći iskustvo studiranja u međunarodnom okruženju na inozemnom visokom učilištu – partneru RRiF Visoke škole.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najboljim studentima prve godine dodjeljuju se studentske stipendije za drugu godinu studija. Najbolji student druge godine, nagrađuje se Dekanovom nagradom koja uključuje cjelokupnu školarinu za treću godinu studija.

Više informacija o studiju i upisnim rokovima na www.visoka-skola-rrif.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a