Komentari 0

Upišite RRiF studij i napravite korak naprijed u karijeri!

Upišite RRiF studij i napravite korak naprijed u karijeri!

Stručni studij u trajanju od tri akademske godine provodi se po načelima Bolonjskog procesa, a završetkom studija stječe se stručni naziv stručni/a prvostupnik/ca ekonomije

Unatoč uvjetima visoke nezaposlenosti računovodstveni i financijski stručnjaci  brzo pronalaze zaposlenje. Potrebu za ovakvim kadrovima imaju  ne samo velike korporacije, banke, osiguravajuća društva već i brojni mali i srednji poduzetnici te ustanove. Upravo ta potreba prednost je prvostupnika RRiF Visoke škole jer je RRiF Visoka škola za financijski menadžment jedna od rijetkih Visokih škola koja provodi stručni studij isključivo usmjeren ka obrazovanju stručnjaka s područja računovodstva i poreza.

Stručni studij u trajanju od tri akademske godine (180 ETCS bodova) provodi se po načelima Bolonjskog procesa, a završetkom studija stječe se stručni naziv stručni/a prvostupnik/ca ekonomije. 

Tijekom studija studenti stječu znanja, vještine i kompetencije koje ih pripremaju za rad i koje će biti glavni čimbenik njihovog daljnjeg napredovanja jer budući poslodavci ne moraju trošiti dodatno vrijeme i financijska sredstva kako bi studenti znanja stečena na RRiF Visokoj školi primjenjivali u praksi.

Studenti su u mogućnosti putem programa studentske razmjene steći iskustvo studiranja u međunarodnom okruženju na inozemnom visokom učilištu – partneru RRiF Visoke škole.

Najboljim studentima prve godine dodjeljuju se studentske stipendije za drugu godinu studija. Najbolji student druge godine, nagrađuje se Dekanovom nagradom koja uključuje cjelokupnu školarinu za treću godinu studija.

Više informacija o studiju i upisnim rokovima na www.visoka-skola-rrif.hr