Obavijesti

Urbani high street modni brendovi po odličnim cijenama

Urbani high street modni brendovi po odličnim cijenama
9

Brendovi poput Top Shopa, Miss Selfridge i ostali po veoma prihvatljivim cijenama mogu se naći i u vašem ormaru uz svega nekoliko klikova mišem.

Po moderne i cjenovno prihvatljive brendove ne morate odlaziti izvan granice Hrvatske ili posjećivati strane web stranice. Mondo Internet Supershop pred vaš kućni prag donosi popularne britanske brendove kao što su:  River Island, Asos, Topshop, Miss Selfridge, Wallis, New Look, Next, Jane Norman, Dorothy Perkins, Missguided i drugi.

Meki kardigani, tople veste, asimetrični krojevi, elegantne haljine, lepršave bluze i moćni printevi na klasičnim majicama dio su jesensko zimske kolekcije na Mondu, a uz koje ćete postići različite stilove: od ženstvenih, seksi i elegantnih, sve do casual i sportskih.

Potpis brenda Miss Selfridge naći ćete na otkačenoj suknji životinjskoj uzorka po cijeni od 119,99 kn te na lepršavoj haljini asimetričnog kroja uz koju ćete postići tzv. wow efekt.

Topshop je zasigurno jedan od omiljenih brendova mnogih djevojaka i žena koji u svakoj kolekciji donosi inovativnost u dizajnu, a spaja je s vječnom klasikom. Na Mondu izaberite kaputić u stilu 50-ih godina prošloga stoljeća, elegantnu haljinu sa simpatičnim detaljima ili pokažite modnu hrabrost uz moderne tajice zanimljivog uzorka. Cijene se kreću već od 139,99 kn.

Karigan je must-have svake kolekcije za hladne dane i veoma je zahvalan odjevni predmet jer ga možete nositi na različite načine. Brave Soul kardigani, osim što su topli i ugodni za nošenje, osvojit će vas asimetričnim krojem i interesantnom kombinacijom boja, a cijena je 229,99 kn.

Mala kožna crna haljina, trobojni kardigan, elegantna jaknica decentnih detalja ili ženstvena bluza nalaze se u kolekciji modnog brenda Atmosphere. Otkrijte kako poigravanje stilom može biti zabavno i izaberite komad po svom ukusu već od 99,99 kn.

Uz haljine brenda Asos zablistat ćete na svakom partyju uz neodoljive krojeve i jedistvene uzorke, a cijene se kreću već od 159,99 kn.

Naglasak kolekcije brenda River Island je na sportskoj eleganciji i ženstvenosti. Trendy veste, tajice s imitacijom zmijske kože koje već nekoliko sezona ne izlaze iz mode i iznimno stylish prugastu haljinu koja prati liniju tijela, naći ćete na Mondu već od 129,99 kn.

Brend Dorothy Perkins osnovan je prije više od 90 godina, a danas je jedna od najvećih modnih tvrtki u Velikoj Britaniji. Na Mondu izaberite moderne i stylish haljine u klasičnim bijelim i crnim kombinacijama po sniženoj cijeni od 229,99 kn.

Na Mondu potražite i ostale modne brendove i obogatite svoju garderobu.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu