Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ususret velikoj utrci na Jarunu WE RUN ZAGREB

Nakon gotovo dvomjesečnih pripremnih trkaćih treninga u organizaciji Nike Hrvatske te učenja o pravilnoj tehnici trčanja, prehrani, ali i o načinu odabira odgovarajućih tenisica, za sve ljubitelje ovog sporta stigao je i taj dan!

Nike
Foto: Nike

U subotu, 01. listopada na Jarunu će se održati velika utrka WE RUN ZAGREB, čiji cilj je potaknuti što veći broj ljudi  da trče i prakticiraju zdrav život.  We Run Zagreb je najbolja prilika da se uz opuštenu atmosferu upoznaju prednosti trčanja kao načina rekreacije i zabave.

Službena registracija započinje u 14.00 sati na jugozapadnom dijelu Velikog jezera, gdje će se podizati personalizirani startni brojevi, te majice WE RUN ZAGREB i kupon za energy snack. Prvih 2.000 trkača koji dođu na registraciju dobit će elektronski čip za praćenje rezultata s toga je preporuka organizatora da se dođe na vrijeme. Do treninga, koji počinje u 16 sati,  zagrijavanje će biti uz najbolje pjesme za trčanje izabrane po izboru članova FB grupe Nike Running Hrvatska, uz voditelje Ivana Šarića i Antoniju Blaće.  Start utrke duge 6 km zakazan je za 17.00 sati, a već u 18.00 na scenu nastupa grupa Elemental nakon čije će svirke u 19.30 sati biti proglašeni pobjednici utrke, odnosno po tri najbolja trkača i trkačice. Kao poslastica za kraj, u 20.00 slijedi nastup  europske glazbene atrakcije Edwarda Maye, koji će atmosferu užariti do vrhunca.

Svi koji se dosad nisu prijavili za utrku još uvijek to mogu učiniti preko Facebook stranice ili u Nike trgovinama u Arena centru (1.kat) i City Centru One (1.kat), te trgovinama Intersporta u Westgateu i Arena centru, te u centru Zagreba u kinu Europa. Sve što se treba napraviti je izraditi svoj unikatni startni broj, a kako bi se startni brojevi preuzeli važno je na  registraciju na Jarunu doći na vrijeme. Na dan utrke Aleja Matije Ljubeka bit će zatvorena za automobile od 06 do 19 sati, pa je preporuka da se na Jarun dođe pješice. Svim sudionicima utrke osigurana je garderoba koja će biti čuvana tijekom cijelog programa. Potrebno je samo doći i prepustiti se dobrim vibracijama  i pozitivnoj atmosferi WE RUN ZAGREBA.

Vidimo se na Jarunu!

Message