Obavijesti

News

Komentari 508

Završila potjera u Bostonu: FBI je uhitio osumnjičenog mladića

Završila potjera u Bostonu: FBI je uhitio osumnjičenog mladića
35

Džohar Carnajev predao se policiji nakon razmjene vatre u Watertownu. Skrivao se ispod cerade jednog broda. Otkrio ga je vlasnik i javio policiji. Navodno je teško ranjen

VIDEO

Dvojica muškaraca sukobila su se s desecima policajaca na ulicama Watertowna u blizini Bostona u petak rano ujutro. Bili su naoružani pištoljima i eksplozivom koje su držali u ruksacima. 

Oko 1 sat ujutro stanovnici su izvijestili kako su čuli eksploziju. Pogledali su kroz prozor i vidjeli dvojac kako se skriva iza Mercedesa. Nakon vatrenog obračuna, policija je ranila i uhitila jednog muškarca kojega sumnjiče za eksplozije na maratonu dok je drugi pobjegao. Muškarac kojeg su uhitili navodno je preminuo u bolnici od posljedica ranjavanja. U pucnjavi je ranjen i jedan policajac, koji je prevezen u bolnicu. 

RT je objavio navodne identitete muškaraca na fotografijama koje je objavio FBI, a koje se sumnjiči za postavljanje bombi u Bostonu. Jedan od njih je Sunil Tripathi, nestali student Sveučilišta Brown, dok je drugi Mike Mulugeta. 

Bostonska policija nije još objevila identitet ubijenog muškarca, ali je upozorila da je drugi muškarac, koji je u bijegu, naoružan i iznimno opasan.

Sve je počelo u četvrtak oko 23 sata nakon ubojstva policajca na sveučilištu MIT. Muškarci su pobjegli s mjesta nesreće s ukradenim Mercedesom. 

Policija nije odmah htjela potvrditi vezu

Nakon pucnjave u kampusu na mjesto nesreće došao je i FBI i hitna pomoć. Prevezli su policajca u bolnicu gdje su samo mogli proglasiti smrt. Deseci policajaca okružili su zgradu 32 kraj koje je policajac upucan. Zgradu koriste studenti informatike, lingvistike i filozofije. Vlasti su zamolile studente da ne izlaze iz soba dok policija vrši očevid. Na internetskoj stranici sveučilišta još stoji obavijest studentima da ne izlaze jer kampus nije siguran. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 508
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Slovački premijer nije više u životnoj opasnosti: Očekuju da bi jutros mogao početi pričati
NAPADAČ UHIĆEN

Slovački premijer nije više u životnoj opasnosti: Očekuju da bi jutros mogao početi pričati

Slovački premijer Robert Fico ranjen je u srijedu iz vatrenog oružja, postavši posljednji europski čelnik koji je bio meta pokušaja atentata
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192